zaterdag 9 juli 2011

Een ruimteschip, den boer en grootva.

Deze drie dingen hebben werkelijk niks met elkaar te maken. Wil niet zeggen dat ze niet samengepropt kunnen worden in één blogpostje natuurlijk!

Ruimteschip:
 
Ik lees op Wikipedia:

Hierboven in ware supermanstijl daarom onze eigen Apollo (check het truitje), in a way ook afgeschoten met behulp van een reusachtig kanon: ME!!
4 weken geleden al trouwens. Niet alleen Apollo flies, time ook!


Den boer: Moehhh


Moehhh, niet moe. Onmogelijk om vermoeide jonge ouder te zijn met een zen-baby als Verne.
Gisteren stonden er wat boodschappen op het programma. In het landelijke Gavere en met Matijs als gezinshoofd betekent dat dus spotgoedope heerlijke groentjes van op de boerderij.
Op het einde van dit filmpje niet Vernes signature move maar die van zijn vader. Dat met die appel, de boom en dat vallen is hier precies van toepassing.


Grootva:
Dit is Vernes grootva. Notoir drager van geruite bermuda's, sokken in sandalen en gsm-heuptasjes. Gnagna. Dat zal Verne later nog wel ontdekken. Momenteel heeft hij enkel oog voor grootva's handspelletjes en vertelsels met gevarieerde intonatie.

Als het geluid niet van optimale kwaliteit is...het ligt aan mij en niet aan u. Blijkbaar is dat ienimini gaatje onderaan mijn telefoon de micro. Bedankt Matijs voor die info, het is inderdaad logisch dat een telefoon een luidspreker en een micro heeft. Nog nooit eerder bij stilgestaan maar het klopt. Het is maar dat mij dat allemaal zo weinig interesseert. Goed dat ik jou daarvoor heb (en voor andere zaken natuurlijk). Soit, mijn vinger op dat gaatje leggen zal ik voortaan vermijden. Promise.

5 opmerkingen:

Reporter 17 zei

.....Heb genoten ......:-)

grootmoe machteld zei

Prachtig! Alleen de inleiding doet de Grootva en de waarheid geweld aan! Grootva draagt zeer vaak sandalen MAAR STEEDS MET BLOTE VOETEN!!! IK WIL GEEN MAN MET WITTE OF ANDERE SOKKEN IN SANDALEN. STAAT SINDS 1978 IN ONS HUWELIJKSCONTRACT.
bewonderende Grootmoe aan Soetmin Supermama.

Smin zei

Hmmm, zeker van? Ook niet binnenshuis als alternatief voor pantoffels...

peterEwout zei

Hoewel het beeld van kousenvoetensandalen inderdaad goed past in de persona die vader dagdagelijks en inderdaad op notoire wijze vorm geeft, moet ik toegeven dat hij zijn sandalen altijd blootvoets etaleert. de geruite bermuda's en heuptasjes daarentegen, rampzalig genoeg vaak in combinatie, kunnen niet ontkend worden. moederkein, waarom o waarom staat daarover niks in het huwelijkscontract? of vind je het wel iets hebben? :p

Grootmoe zei

Een 20-jarige verliefde freule kan niet alles voorzien E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...