zondag 13 november 2011

Luilekkerland

Lang weekend, alweer! Tijd voor allerhande leuke dingen dus.
En omdat het vrijdag toch een feestdag was kreeg Verne voor het eerst een 'echt hemdje' aan, een blauw met paars/groene hondjes. Waf!

Je ziet een foto van vóór mijn styling (rood beest naast een rood-loze outfit) en een foto van na (groen beest). Ikzelf vind na beter, Verne duidelijk vóór...weg met het lachje ineens. Sorry I pooped on your party kind. 't Was voor den esthetiek.

Geen tijd om te treuren...we moesten stad in om aldaar te genieten van alle gesloten winkels (heerlijk) en het weinige volk, op wat winterwandelaars met rode neuzen na. Bij gwenola zit het natuurlijk goed vol op zo'n dag. Dat treft, want wij beschikten over een 'kannepoepen à volonté'-bon. O yeah. Danku groupon en Matijs natuurlijk, die dat soort bijzonderheden altijd vindt als geen ander.Verne's eerste fruipapje, gegoven bij gwenola, was er ééntje uit een potteke. Zij die geschockeerd zijn mogen nu hard gillend wegrennen. Feel free. Verne vond het allemaal dik ok.

Vervolgens moesten we toch een beetje bekomen en verteren: 3 pannekoeken elk naar binnen gewerkt! (Gelieve dat niet te verklappen aan de madammen van physiomins. Pannekoeken zijn niet echt koolhydraatvrij en eiwitrijk vrees ik. De bruine suiker die we er rijkelijk bovenop gestrooid hebben evenmin. Ik leef in zonde...)
More winterwandeling aldus. Niks beter dan een goeie ouwe cagoule om de oortjes warm te houden (lang leve de tante Veerles in deze wereld).
That's it for vrijdag. 2 days to go!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...