dinsdag 6 maart 2012

Spiegelpaleis

Matijs en ik zijn met ééntje wel tevreden, maar volgens ons narcistje hier geldt "Hoe meer Vernekes hoe meer vreugd". Het spelletje met de spiegel is na al die maanden nog niet oud, no no.
Zondag hebben we de tummytub nog eens verruild voor het grote bad. Dat was een belevenis op zich maar de grootste fascinatie was weggelegd voor de drieledige spiegel boven de lavabo. Dat leverde geen twee Vernes op, maar veel veel meer. Woww!
Na enkele minuten met open mond staren was Verne gewend aan zijn nieuwe compagnie en heeft hij samen met zijn blote vriendjes gespeeld, gebabbeld, liedjes gezongen, gezwaaid...quite the party!6 opmerkingen:

Matijs zei

spiegeltje spiegeltje aan de wand... :-)

sarah zei

Hihi, hilarisch! 't ventje weet niet waar eerst te kijken :)

soetmin demedts zei

Het is zoals in sex and the city: I love you very much but I love me more! Verne is zijn eigen favoriete gezelschap, hij heeft nog nooit zo schoon samen gespeeld met andere kindjes als toen!

sarah zei

Ga dat met Marie ook eens proberen als ze haar verveelt... en nog een voordeel: ze kan dan al die andere kindjes geen pijn doen, ook best handig ;)

soetmin demedts zei

Aha, die Sarah! Ik dacht een andere.
Hoe gaat het daar bij jullie intussen?
xxx

Sarah zei

Goed ze, geniet van mijn gezinnetje! En de leuke reacties van Marie op Briek. Dat ventje is al veel lawaai gewoon :) Leuke blog van Verne: grappig en zo herkenbaar.... Vele groetjes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...