maandag 25 juni 2012

Expect the unexpected.


Poepkeszalf in de wasmachine.
Het leven zit vol verrassingen!

6 opmerkingen:

peterEwout zei

ja, dáár had ik natuurlijk niet gekeken :)
maar hij heeft gelijk, onze verne. eerst moeten leren vormpjes steken en legpuzzels maken, en dan geen knuffels in de wc mogen mikken of zalf verstoppen in de wasmachine. Het is het één of het ander!

soetmin demedts zei

Zo had ik het nog niet bekeken...Hij is wel nogal gemakzuchtig dan. Hij kiest de grootste gaten in huis om iets door te steken. Niet moeilijk dat het vlot gaat zo!

Hadewijch zei

haha, afgaand op de titel van deze post verwachtte ik eigenlijk een echografiebeeldje met 4 handjes en 4 voetjes... (en nee, ik bedoel geen futuristisch wezentje maar gewoon een flinke tweeling dus;-))
maar allee, misschien toch beter poepkeszalf in de wasmachine ;-))

soetmin demedts zei

Mwoehaha Hadewijch, dat je daarover begint...Je hebt er geen idee van hoe zeer ik met tweelingen ben bezig geweest de laatste tijd...
Ik heb 4 dagen voor mijn NOD al positief getest, mijn eerste bloedonderzoek wees op een hoog gehalte in HCG en ineens zag ik overal tweelingwagens, moeders met tweelingen , posters over 'wat als u tweelingen verwacht', en nog veel meer... Ik werd ermee gebombardeerd langs alle kanten.

Dus ik was er zeker van dat dat een voorteken was. Ik zie tweelingen namelijk ééécht niet zitten. De eerste echo was dat dan ook mijn eerste vraag, en de gynae antwoordde niet eens meteen. Zweten!
Maar het is dus een gewone éénling, fjoew.

Hadewijch zei

Ken het gevoel... bij mijn derde zwangerschap was een tweeling echt de "worst nightmare" van mijn wederhelft, dus ook hier grote opluchting dat het er "maar" eentje was ;-) Ik zag dat zelf ook niet zitten hoor, alleen al voor de risico's tijdens de zwangerschap (beetje beroepsmisvorming natuurlijk, maar toch), maar ook de drukte nadien, met één kindje tegelijk heb je toch al je handen meer dan vol!

romina zei

hum....hier was't omgekeerd..bij eerste echo van ons zeger vroeg maarten aan de gynaecoloog: is't een tweeling? is't een tweeling? ik wil een tweeling?! :) gynae antwoordde: euuum neen, ik zie maar 1ntje. Maarten: echt?! kijk nog es :)
h

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...