zaterdag 1 juni 2013

Pampers

Dag lieve vriendjes,

Vanmorgen ben ik met papa mee op stap geweest. Eerste doel was Assenede waar we onze nieuwe voorraad pampers gingen ophalen (alhier koop je je Pampers extra voordelig). Na wat heen- en weerrijden in het centrum van Assenede (te wijten aan de 3 jaar durende wegenwerken) zijn we toch op onze eindbestemming geraakt! Ook de timing kon niet beter zijn want de klok was juist volop van bim-bam aan het doen...dát moesten we toch eens van dichterbij kunnen bekijken, en de ultieme truc hiervoor is: gewoon blijven zagen! Klok kijken? Klok kijken? Bim-Bam kijken? Klok kijken?..... Uiteindelijk had papa het begrepen, en dus maakten we een ommetje langs de kerk van Assenede!

 

Bim-Bam - Assenede

Hopla, en wij weer weg! We reden langs dezelfde weg terug, dus ik dacht dat we alweer naar huis gingen... Pretty boring, 2 u rijden voor 1 klok van dichtbij te kunnen zien....tot we afweken van ons traject en in een verlaten buurt kwamen... Eenzaam stonden daar een hele hoop windmolens op een rij te draaien.... Groooot!!

Kluizendok

Gezien is gezien, en dus reden we nog een stukje verder... Nog meer grote en indrukwekkende dingen, we stonden nl naast een 'gwuote boot' en iets verderop lag er nog een gwuote boot, met Nederlanders die vanuit hun 'kajuit' (zo noemen ze blijkbaar hun slaapkamertje op een boot... In plaats van gewoon ook 'slaapkamer' te zeggen pfff) naar ons zwaaiden.

Kleine auto, gwuote boot - Kluizendok
Nog een gwuote boot (uit Nederland)
K-k-k-kkkoudddd...
 

Hierna zijn we nog wat minder spannende boodschappen gaan doen, maar daarbij begon ik toch stilaan wat moe te worden... Ik heb mijn best gedaan, maar wanneer we de oprit opreden lukte het niet meer... Dus nu eerst nog een beetje slapen.

Tot binnenkort!

 

Verne

 

1 opmerking:

soetmin demedts zei

Was precies een leuk uitje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...