zaterdag 17 augustus 2013

Pomme

Behold, de appels van mijn oog!
 
Linker oog:
 
Photo by de klikmobiel
 
 
En rechter oog!
 
Photo by de klikmobiel
 
 
 
 
In willekeurige volgorde uiteraard.
Als dat geen schoon zicht is!
 
 
 
 
Even snel een recap van het moment...
 
Jasper: kruipt, lacht hele dagen, versiert vrouwen bij de vleet (bij voorkeur die met halskettingen aan), fraselt volop tegen speelgoed en slechts mondjesmaat tegen mensen (mij dus) en eet liefst van al planten en gras. Kan intussen al koekjes eten en boterhammetjes sabbelen. Slapen doet hij consequent op zijn rechterzij en sinds twee dagen begint hij zelf zijn flesje vast te houden. Jochei!
Tanden heeft hij nog niet, de nacht slaapt hij nog helemaal niet door en als hem iets niet aanstaat krijst/ gilt hij kordaat tot hij zijn zin krijgt. Peper in zijn gat, me dunkt!
 
Verne: houdt ineens terug van kleuren en tekenen, speelt dolgraag in de zandbak en kent inmiddels een 50tal liedjes of het scheelt niet veel. Heeft springen ontdekt maar het vlot enkel op de trampoline of van een klein trapje. Is steeds te vinden voor wat voetballen, zwemmen of konijntjes nadoen. Eet dolgraag scampi en gegrilde courgette. Is quasi perfect proper overdag en regelmatig al eens 's nachts. Past nog nipt in een 4jaar wat sommige merken betreft (DUC, Aymara, Maan) en jaagt ons dus op kosten.
Snoepen, chips en koeken zijn zijn voornaamste reden tot jengelen, anders horen we hem nauwelijks mopperen. Geeft Jasper moeiteloos onder zijn voeten in 80 woorden als die iets mispeutert maar wil hem even vaak knuffelen. Als "Joey doesn't share food" bij u een belletje doet rinkelen....welnu Verne doesn't share anything. Geen speelgoed, geen eten, geen personal space. Tanden poetsen, haartjes kammen en nageltjes knippen haat hij als de pest. Ook badjes pakken, ooit een grote favoriet, heeft zwaar afgedaan.
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...