dinsdag 26 november 2013

Menage à trois.

Vanuit de zetel: "Jaspeeeer!! Kom maar! Kom maar bij mij beetje zetel zitten met een dekertje!"
 
Achter in de auto: "Jasper! Moet niet schreien. Wij zijn bijna in ons huisje. Jasper is een flinke jongen, beetje blij zijn hoor Jasper!"
 
Van in de speelhoek: "Jaspeeer! Kom eens kijken ik heb een brug gemaakt! Neen, Jasper! Dat mag niet kapotmaken, dat is van Venne! Speel maar met de telefoon."
 
Op de luiertafel: " Kriebel, kriebel, kriebel Jaspertje! Ik kriebel in het buikje. Kijk, Jasper lacht. Moet hij flink pampertje aan! Mooi beetje liggen, Jasper!"
 
 
 
Je ziet.
19 maand is een hele generatie volgens sommigen.
Jasper opvoeden gebeurt hier met drie.
Vertederend!
 
 
 
 
 
Visueel bewijs van al die broederliefde:
 
 
 

4 opmerkingen:

Anoniem zei

In april is onze nummer twee op komst. Onze kindjes zullen ook 19 maand schelen. Ik vraag me soms af hoe ik het allemaal ga bolwerken, maar als ik hier af meelees, zie ik het meteen een stuk beter zitten! :-) Groetjes, Anneleen

soetmin demedts zei

Haha, anneleen!
Dit is natuurlijk een blog...veel gepruts en gefrustreer raakt niet tot op deze pagina.
Het is de max, zeker nu jasper 10 maand is.
Maar eerlijk? Ik vond het erg intensief. Jasper was een huilbaby en ik vond van 1naar2 daardoor ineens een gigantisch verschil.
Verne was ook zó makkelijk dat ik niks gewoon was. Dus de ontnuchtering was groot. Ik was ineens niet meer hele dagen gelukkig en verliefd.
Ik heb afgezien. Onze relatie heeft afgezien.
Maar we zijn erdoor! Nu nog doorslapen en ik ben weer de oude!

Volgens mij is de sleutel durven prutsen en hulp vragen. Niet vewachten dat alles even rustig en georganiseerd verloopt als bij het eerste.

Maar ja...je gaat dat zien, het jouwe zal wel een makkelijk kindje zijn! Gewoon omdat je je zorgen maakt op voorhand. Ik ging ervan uit dat het weer poepsimpel gind zijn dus ik heb op mijn doos gekregen.

Keep me posted!

Anoniem zei

Ik bereid me voor op het ergste, dan kan het alleen maar meevallen ;-)

soetmin demedts zei

Inderdaad!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...