dinsdag 3 februari 2015

Rebellitis: SixHugs&RocknRoll giveaway!!!

#twinning met sixhugs nieuwe INK-collectie!
 
Jasper was ochot 4 maanden toen Verne, 23 maanden oud, het voordeel van broertjes inzag.
Tussen kind en maxi-cosi kan je wel ongezien wat smokkelwaar kwijt, bedacht hij.
En hij wurmde er de treintjes van grootva en grootmoe tussen, om pas een halte later -thuis- ontmaskerd te worden. En kleine Jasper, die huilde toch. Dus wisten wij veel dat hij op een blokje lag, het beestjen.
 
Van kleptomanie is vooralsnog geen sprake, maar laat ons zeggen dat het kleine mormel het niet bij die ene keer liet.
Vorig weekend in Aloft bijvoorbeeld, op het hippe lanceringsfeestje van de nieuwe collectie van SixHugs&RocknRoll, een topmerk trouwens voor jongens (en meisjes, maar daar kan ik niet van meespreken), was het weer van dattum.
De zoon pikte een sjaaltje.
Uit de goodiebag dacht ik eerst nog nietsvermoedend.
Tot het klein grut aan omie bekende: " Ik heb dat zelf uit de winkel gekozen, omie! Helemaal alleen."
 
Bijpassend bij zijn überfavoriete doodshoofden-trui, dat wel. Maar toch illegaal verkregen.
Dus geven we het weg! Aan jullie!
 
 
 
 
Wie graag dit bezwarende bewijsstuk van ons overneemt, kan dus best in de reacties hieronder de grappigste rebelse act van zijn koter uit de doeken doen.
Wat vrat jouw hooligan recent voor stouts uit? Dat wil ik graag weten.
En dan komt de integrale goodiebag plus sjaaltje jouw kant op!
Deelnemen kan tot zaterdag 7 februari 23u59 ongeveer.
Zondag kiezen de snotapen een winnaar.
 
 
En voor wie benieuwd is naar SixHugs...ik ontdekte dat merk lang geleden.
Voor het merk mij ontdekte dus, dat wil soms al eens wat zeggen in blogland.
Een mens kan maar best eerlijk zijn daarin.
Ik ging overstag bij de eerste collectie en blijf bekeerd.
Het trouwens ook het merk waarin de jongens gekleed gingen tijdens de #rockandrawwwll fotoshoot van sddsign en casimier, zoals ik er hier onlangs eentje cadeau mocht doen aan een lezeres.
 
Annechien, een Limburgse goedlachse moeder van twee maakte er haar beroep van...kinderkleertjes ontwerpen. En van mij mag ze dat blijven doen!
Ze doorbreekt de eenheidsworst, vooral in broekenland.
Ik hou van het silhouet, de kakbroek als het ware, gecombineerd met de grafische en onkindse prints.
Verne gaat instant over op 'stoer' in die kleertjes.
 
 
I love it, spelen met looks. Eens netjes opgekleed, eens kleurrijk licht retro, eens skinny hip, eens rebellious stoer.
En voor dat laatste leent sixhugs zich dus perfect.
Het is ne keer wat anders, quoi.
Denk aan de zachtste sweaterstof en katoen, mooi van kwaliteit. Met een Verne die weigert 'harde broeken' te dragen is dat een godsgeschenk. Maar aan de prints is niks zachts: doodshoofden, indianen, subtiele verwijzingen naar de duivel en tatoeages.
Van de recentste collectie heb ik nu wel nog geen foto's, mijn (vele) aankopen zitten nog in de zak sinds zaterdag.
Shame on me.
Surf zelf maar gewoon eens, daar dient het internet voor!
 
Deze webshops verdelen het merk, de site van sixhugs zelf doet dat ook.
Daar liggen zelfs nog veel koopjes.
Maar kies nu niet allemaal die stuks waar ik nog over twijfel, please.
Ik was eerst!
 
 
 
 
 
 
 

15 opmerkingen:

marie zei

Mijn twee ettertjes, terwijl ik en de grote broer beneden aan het rusten waren in de zetel, hebben de flesjes roodsel (eosine) gevonden en alles leeggespoten op de mooie witte muren en mooi geoliede parketvloer in de slaapkamer... Ik dacht nog 'maar allez zo stof, hoort ze eens mooi samen spelen!'...

soetmin demedts zei

Oh my!! Eosine? Hoe heb je dat goedgekregen?
Stilte is altijd verdacht. Zover ben ik inmiddels ook! :)

marie zei

Jep eosine... Worst day ever!!! En ik had net een slapeloos nachtje in het ziekenhuis achter de rug dankzij de jongste met een astmatische bronchite...
Hebben we niet goedgekregen, de muren van de slaapkamer zijn nu artistiek met rode spetters, de houten vloer hebben we uren op de knieën zitten schuren met de vloerzeep maar dat wordt in de verre toekomst volledig afschuren en opnieuw oliën...
Ik hou mij vast aan het feit dat dit binnen veeeeeele jaren dé anekdote wordt het elk familiefeest ha ha...

Majane zei

Die van mij is daarnet heel boos geworden omdat hij niet alleen naar huis mocht fietsen. Even bijzeggen dat hij nog net geen 5 is!
Maar die eosine, help zeg, zoiets heeft hij nog nooit gedaan.

soetmin demedts zei

Wie niet kan reageren...even geduld. Het spel slaat even tilt. Komt goed!

joke zei

Mijn meid jaagde me laatst de stuipen op t lijf. Wegens verbouwingen slapen we bij mijn ouders dezer dagen. Ik werd wakker doordat ik iemand naar t toilet hoorde gaan en ik vermoedde dat zij t was. Ik dacht, ik ga eens kijken of ze goed weer in bed is beland, zo slaapdronken in een ander huis. Ik sta op, zie door de kier van haar deur het nachtlampje dat met n sensor werkt branden. Ze is dus op geweest. Ik doe de deur voorzichtig open. Geen kleine meid in bed? Ik piep bij oma en opa (want ze durft oma al eens wakker maken) ook daar staat ze niet. In het toilet? Nee. De badkamer? Nee. Ondertussen in mijn kamer? Nee. Ik ben in de war en hoewel ze toch niet weg kan zijn snap ik het niet. Als ze van de trap zou zijn gedonderd zou ik dat toch gehoord hebben? Mijn mama is ondertussen ook wakker en gaat beneden kijken. Niets. Hoe kan da nu? We blijven zoeken. Mijn mama wil mijn papa wakker maken. Wie vinden we aan zijn zijde van het bed, half onder het bed? Mijn meid. Ze had me gehoord en dacht dat ze zou moeten opstaan van mij. Dus verstopte ze zich. Ze haat nu eenmaal opstaan. Zucht. Midden in de nacht. Maar ik was wel klaarwakker.

soetmin demedts zei

Haha, Joke. Efkes paniek!

Anoniem zei

Enkele weken geleden stond ik (de mama) met m'n twee gangsters (Sam bijna 4 en Lex 16m) in de badkamer. We kwamen net allemaal uit de douche, allemaal naakt dus. De mama stond zich te maquilleren, nog steeds naakt. Begon de oudste op m'n poep te slaan, de jongste kreeg instant de slappe lach waarop de oudste maar bleef slaan (want ja, papa doet dat toch ook bij mama...). Plots zei de oudste 'mama, ik zie golven'. Mama verstond 'wolven' en zei 'maar jongen toch, er zijn hier toch geen wolven?' Tot m'n frank viel. De oudste 'maar mama, als ik op je poep sla, zie ik overal golven, das grappig hoor!' Waarop beide maar bleven lachen met de niet zo strakke poep van mama... Tja, de waarheid komt uit een kindermond zeker?

Annelies zei

Oeps, naam vergeten! Annelies dus!

Anoniem zei

Solden shoppen op een zaterdag op de meir inclusief 3 jarig Monster. What was I thinking! In de Zara was ik miniman even kwijt totdat ik hem de halve winkel zag terroriseren met, jawel, 2 armen van een etalagepop. Hoe hilarisch het er stiekem ook uitzag, hebben we toch maar braaf de armloze pop weer voorzien van armen en heb ik Stan uitgelegd dat hij niet weer armen van poppen mag aftrekken!

Miriam

carrecol zei

In het kruidvat een snoepje nemen, proeven en besluiten dat het toch niet zo lekker is en terug in de bak steken.

Joke Lamaire zei

De reclameblaadjes waren er die dag en papa en mama zaten erin te bladeren. Berre, toen net geen jaar, ging ook mee kijken. Hij was zo stil, tot we plots zagen dat hij al een deeltje van de folder binnen had. Op het tweede brokje was hij nog aan het kauwen.
Groetjes,
Joke

Margriet Myngheer zei

Oh die van mij steekt elke dag toeren uit. Eentje dat erbovenuit steekt is toch wel toen we een week verhuisd waren en hij mij buitensloot. Ik was thuis van de winkel met mijn 20 maanden oud ventje, zette mijn handtas in de inkom, kleine uit de wagen en erbij, doe het portier toe zodat ik hem eerst binnen kan gaan zetten, maar toen ik weg draaide met mijn arm om aan het portier te kunnen, smeet hij de deur in mijn gezicht toe. Ik was een fractie van een seconde te laat om tegen te houden. Ik had een schock-gevoel van haha, grappig, zoiets overkomt me niet, ik pak even men sleutel...oja, mijn handtas stond binnen, bij de kleine, in de inkom, waar hij samen zat met een klein kastje waar nietjes, medicijnen en andere dingen zaten waar hij normaal niet aankan omdat hij daar nooit alleen kan zijn en waar een bak lege glazen bierflesjes stond... in paniek ben ik op de vensterbank gekropen en ik zag door het dat hij aan de deur prutste, ik probeerde hem aan te zetten ze te openen en zag dat hij er net niet aankon. Dan besloot hij maar met alles te gaan spelen en ben ik geflipt. Ik heb de poort naast onze poort met brute kracht opengebroken, ben door onze 'doorgang' naast de woning naar de onafgewerkte keldergaten gelopen en door het minst smalle heb ik mee heengewurmd, waarbij ik met mijn nek bleef hangen aan leidingen die daarvoor liepen en bijna stikte. Nadat ik op de grond viel heb ik de deur van de kelder opengeramd en ben ik naar mijn ventje toegelopen al wenend, ik heb hem vastgepakt en heeeeel lang niet losgelaten. Ik laat de sleutel nu op de buitenkant van de deur.... Helaas blijft hij zulke dingen doen en is hij mij altijd 1 stapje voor...

Fruits De Mère zei

Ik ben al de hele tijd aan het denken wat voor zots mijn jongens laatst hebben gedaan, maar die zijn zo braaf ;-) Dit weekend was de kleinste wel krijtjes aan het eten. Dat valt dan nog mee denk ik... Dus kom maar hier met dat sjaaltje, dan kan ik iedereen in de waan laten dat het stoere kerels zijn ;-)

Leuke Wereld zei

Ik kan eindelijk reageren Soetmin! Ik vond het een geweldige party met je 3 mannen! Op naar de volgende ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...