dinsdag 5 juli 2011

Dikzak van 24 dagen

Gisteren zijn we voor het eerst naar Kind&Gezin gegaan voor 'de gehoortest'. We waren niets verbaasd te ontdekken dat Verne prima hoort. Hoe meer lawaai hoe liever voor de kleine aap, vermoedelijk het gevolg van al die feestjes waarnaar hij al werd meegetsjold. Zolang het duurt profiteren we daarvan natuurlijk!
Hij werd ook gemeten en gewogen...en we zitten met een duidelijk geval van dikzak! Op 11 dagen tijd is er 1,1 cm hoofd en 370gram vlees bij. Dat brengt de tussenstand op 4.140kg, 54.5 cm lengte en 37.6 cm schedelomtrek. We must be doing something right...In het laatste filmpje zie je vanaf  55' Vernes signature move.  Volgens ons schuilt er een kleine motard in hem. Gentlemen, start your engines!

 

4 opmerkingen:

lander zei

Het is ne geboren motocrosser, met zo een stevige kick-start techniek! Of hij oefent al om die engerlingen dood te stampen... ;)

soetmin zei

Ik stem op engerlingen doodstampen!!

Anoniem zei

dikzakje, zegt ze. Wij zaten op 25 dagen (vrijdag) aan 5,5 kg. En ik vind het nog geen dikkerdje. Mijn dikke vriend, dat wel. Je blog is mijn nieuwe metgezel bij de borstvoeding. Ik geniet ervan & herken er mijn zoontje vaak in (in die eerste weken toch). Alleen die nachten... die niet. We zijn net klaar met drinken, ben benieuwd hoe lang het duren zal! Saartje

soetmin demedts zei

Ooh! Borstvoeding.
Wou dat ik nig één keertje mocht!
Welkom Saartje!
Xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...