maandag 18 juli 2011

Gentse Regen...euh Feesten 2011!

Tjongejonge alweer een mijlpaal in ons leventje. Na een jaar of 'tig (laat ons zeggen een 15-tal) zijn we op de openingsstoet van de Fieste geraakt! Alles en iedereen ingepakt en vanaf het Sint Pietersplein op weg voor een eerste wandeling in de regen richting centrum. 
Waterproof Witzenmann-style

Weer en vooral veel wind moesten getrotseerd worden om de pracht en praal...euh...tjah... bescheiden pracht en praal zeg maar, te bewonderen.
Pracht en praal anno 2011

Pamper-pitstop bij de vrienden van het rode kruis-kotteken.

En voor wie het écht interesseert... 't is niet de moeite om naartoe te gaan, ga gerust een lekker warm bakje koffie drinken. Tenzij het één van de komende jaren nog eens écht zomer is natuurlijk, kies dan gerust een pintje bier. Wij opteerden - gezien het weer - voor een kopje koffie met chocoladetaart!

Fokkie with a view.

Finaal dan toch maar een laatste keer door de regen naar de  auto...om vervolgens richting gezellig en warm huisje te rijden! Nog even een sfeerbeeld van hoe uitbundig het er op de Korenmarkt aan toeging:

Uitbundig feestgejoel, or not?

Dag 2 bracht... zon met zich mee...of toch net genoeg om enkele zonnige foto's te maken van een stukje cultuur! Eerst even een bezoekje brengen aan het glaskunstenevent Diafaan in het begijnhof (http://www.diafaan.be/v/kunstenaars/Geert+De+Groote)...

Kapel in glas. Zoek u nog een priester en een vrouw en hup... je hebt een trouw!

 
Met onnozel accessoire
 

 ...om ons een tijdje later opnieuw in het "feestgedruis" te bevinden. Het enige wat we hier nog kunnen aan toevoegen is dat de parapluventers zowat de enigen zullen zijn die hun winstmarges exponentieel zien toenemen tijdens de feesten!

Verne @ BatamatiQ

 
Wet party!

Appeltje voor de dorst.


1 opmerking:

Reporter 17 zei

..... Fijne blog. Ik heb er weer zo van genoten.....
Tot morgen ? Groetjes aan Verne !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...