zaterdag 26 november 2011

No more stinkies

We zijn hier geen neat-freaks dus we gaan niet alle dagen in bad.
Geen idee of dat nu een heel controversiele mededeling is waarvan alle deftige huismoeder luid 'eeeiiiikkk' gaan gillen...maar het zijn de feiten.
Wij wassen Verne dus slechts twee keer per week.
Vooralsnog heb ik hem nog niet ├ęcht weten stinken, op wat vuile vurtjes tussen zijn vingertjes en teentjes na, zoals je reeds kon lezen. Kanttekening hierbij: het kind geeft in't geheel niet over, dus dat scheelt een pak... Enkel de onderkant (die wel secuur dagelijks een sopje of kattewasje ziet) verdient the royal treatement.

Maar eens per week en eens in het weekend is het dus wel tijd voor een tonnetje water. Vooral in het weekend maken we er een uitgebreid en lekker lang baddekepak van. Vroeger leverde dat een ultra-ontspannen Verne op met alle gevolgen van dien! Sinds de zwemlessen echter is Verne helemaal into spatten en pletsen en plonsen. Zijn bad is zijn biotoop. Alles rondom het badje wordt mee gezegend: zonder overdrijven...dat is het meest gedweilde stukje vloer in heel ons huis.4 opmerkingen:

romina and family zei

alle!!! we zijn blij dat ons cadeautje zo goed zijn dienst doet ;)

Soetmin zei

Amai nog nie!

grootmoe zei

kan hij daarin trappelen? dat lijkt zo krap...ik word oud

Soetmin zei

Oud, jij? Toch niet van geest!

Als hij in zijn tonnetje zit,zijn zijn beentjes gekruist voor zijn lichaampje dus dan pletst en plonst hij met zijn handjes...hard!
Maar hij blijft bij voorkeur rechtstaan aan twee handjes, en dan wipt/ springt hij zo enthousiast dat er nog weinig water in de ton blijft. Dolle pret!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...