donderdag 8 december 2011

Always

Mensen die té veel tv kijken en blindelings geloven wat er in reclameboodschappen wordt beweerd, zouden kunnen denken dat het always ultra dry met 7 vleugels, 5 geurtjes en een nieuw toplaagje-extraordinaire is dat je als vrouw een veilig gevoel geeft.
Welnu, dat is bullsh*t! (Pardon my french, must be my tourettes playing up again.)

Het enige dat je écht een veilig gevoel geeft is... een goeie babysit natuurlijk!
Met onze drukke agenda's en creatieve duizendpoten als we zijn (kuch) komt een babysit geweldig van pas. En we wilden niet zomaar ééntje, we wilden 'een goeike'! Op je lappen gaan maar met je gedachten heel de tijd bij thuis zitten, daar heeft niemand wat aan.  And I must say...we hebben 'een goeike' gevonden!
Lucky us!
Naast "een goeike" is het ook nog eens "een schoontjen". Gelukkig is Verne voorlopig te jong om daar de voordelen van in te zien, geef hem een glimlach en hij is content!

Geheel terzijde ook nog dit: Vernes infrastructuur is weer eens uitgebreid! Een speelmat, de bumbo-seat en met een beetje verbeelding ook nog een personal desk. en Verne zag dat het goed was!

(Noot: Deze blog is een weergave van het ware leven. Vandaar de dikke snottebel op de eerste foto. Op de één of de andere manier voel ik toch de nood om daar iets over te zeggen. Zoals bijvoorbeeld: mea culpa, maar in my defense...hij heeft daar maar 1 second gebungeld, ik heb er meteen korte metten mee gemaakt. Met als gevolg dat al de foto's zonder snottebel ook zonder glimlach zijn uiteraard. Want neusje kuisen...daar wordt Verne nu niet meteen vrolijk van.)

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...