maandag 22 juli 2013

Zomerdaggedacht

Het is geen weer om te zitten tinternetten. Dus ik maak het kort.
 
De dagen zijn stuk voor stuk heerlijk!
Jasper is braver en guitiger dan ooit, Verne speelt zich kapot met vriendjes en zwembadjes en wij genieten van veel vrienden, eten, drank en de gentse feesten.
 
Met dit weer is vakantie in eigen land nog het beste wat er is vind ik.
Hoewel onze agenda eivol staat met leuke feestjes en uitjes is het het thuis zijn waar ik nog het hardst van geniet. Samen opstaan bijvoorbeeld, of het stukje net ervoor...allemaal samen rollebollen in bed na het wakker worden omdat we ons toch niet hoeven te haasten.
Kriebelen, lachen, knuffelen.
De jongens doen er maar wat graag aan mee. Het gezinsweekje zee heeft de band van Verne met zijn kleine broertje duidelijk deugd gedaan.
 
Samen aan de ontbijttafel zitten buiten, gisterenochtend zelfs met Omie erbij die bleef slapen na een avondje (nachtje) oppassen. Dat is geluk. Niet?
Verne die na een fietstochtje naar de winkel enthousiast verslag komt uitbrengen en een bloemetje komt afgeven aan zijn zonnende moeder.
Jasper die van kop tot teen naar muskaatsalie ruikt omdat hij het niet kan laten met zijn handjes door de planten te woelen.
De jongens die eindelijk tegelijk hun middagdutje slapen zodat Matijs en ik een zee van kinderloze tijd hebben voor elkaar en ander leuks.
Het gewone leven, quoi. Maar dan volledig en compleet onthaast.
 
Met wat zon erbij is toch werkelijk álles leuker.
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...