woensdag 30 oktober 2013

Pleaser! Win een paar schoentjes.

Ik ben een fashionvictim.
Dat is mijn eigen schuld.

De twee jongens zijn dat daarom ook maar daar kunnen ze zelf helemaal niks aan doen.
Zolang ze nog gewillig slachtoffer zijn en niet met mottige vestimentaire eisen afkomen doe ik dus volledig mijn ding!
Ik hou daarvan, van mooi uitgedoste aapjes in huis en van een beetje styling-for-toddlers. Dus ik geniet, maar met mate uiteraard. Ik probeer waar mogelijk in outlet te shoppen of tweedehands en ik plaats kwaliteit boven kwantiteit. Liever weinig goede stuks dan veel brol. Daarenboven verkoop ik zelf de gedragen kinderkleertjes plichtsgetrouw zodat er nieuw kledingbudget wordt gegenereerd. Dat doe ik dan uiteraard (meestal online en op onooglijke uren) allemaal weer op. Klikklik!

Vandaag is het trouwens 'dag van de webshop' mocht u het nog niet gemerkt hebben. Reden om te vieren nummer 1!

Bovendien behaalden we dit weekend de kaap van de 10000 lezers! Momenteel 10161 om precies te zijn. Ik kan niet vergelijken, maar mij lijkt dat al best veel...10000 man die mijn schrijfsels in de maag gesplitst kregen of sterker nog spontaan komen lezen en herlezen. Reden om te vieren nummer twee dus!


Je voelt het al aankomen: de volgende giveaway by Verne&Jasper is een feit!
Twee feestredenen, twee zoontjes...twee cadeautjes!
Een linker- en een rechterschoen meerbepaald.
Hoezee! Applaus!


Want als er nu één ding is waarin ik geen compromissen maak, dan zijn het wel kinderschoentjes.
Daar wil ik kwaliteit.
Daar stel ik eisen.
Echt leder zodat het voetje kan ademen, een soepele zool die buigt waar het hoort, een goede leest, aangepast aan de hoogte van de wreef, een stevige contrefort en last but not least....ze moeten mooi zijn. Erg mooi. Verslavend mooi.
I must love them.

Geef toe...een kinderschoen is niet als een volwassen schoen.
Kinderpootjes groeien snel dus je hebt geen 10 paar om vaak te wisselen en de voet variatie te geven. Er moet een ruggetje boven recht omhoog groeien, knietjes en heupjes moeten een correcte houding aannemen, er moet in gespeeld en gezweet worden.
Dus ik speel zelf slim en ga ten rade bij Tina.
Dat is een toffe madam die een paar jaar geleden dacht: 'kom, het leven is aan de gelukkigen....ik ga mijn passie achterna!' en ze stampte een übercute winkeltje en webshop uit de grond.


Www.annapops.be was geboren.
De fysieke winkel vind je in Aalst. (Trust me, naar daar peren en voor de deur parkeren kost mij minder tijd dan de stad intrekken, parkeerplaats zoeken, buggy's ontplooien en de drukke stad in trekken. I hate it. Om diezelfde reden vind je mij ook wel eens in hippe de winkelcentra van Ronse en consoorten...)
De online winkel vind je dus HIER.
En mocht je reservaties hebben over schoenen online kopen...don't! This is how it is done...
Je zet het pootje van het (rechtstaand!) kind in kwestie op een blad papier, gaat errond met een potlood, knipt uit en meet op. Fase 1 afgerond. Vervolgens ga je (desgewenst met een kop thee) in de zetel zitten en kiest op je gemak je voorkeursmodel uit. Urenlang twijfelen zonder pottenkijkers...het kan! Zelfs na sluitingstijd.
Ben je vertrouwd met het merk dan koop je gewoon en heb je je marchandise één of twee dagen later thuis aan je deur. Easy.
Ben je dat niet, of twijfel je toch dan mail je Tina even. Zij kent elke schoen door en door. Met de maten van je papiertje meet zij met een speciaal toestel de binnenkant na, geeft advies over de hoogte van de wreef en breedte van de zool. Allemaal rekening houdend aan de leeftijd van het kind en hoe ver in het seizoen je zit.
Kan niet mis gaan!
En er is natuurlijk nog altijd retourneren ook natuurlijk. Failproof!
Ik ben fan, dat zal al wel duidelijk zijn.
Wie kinderschoenenkenner is...bij annapops vind je de mooie kwalitatieve merken die je al kent, maar goed geselecteerd. De nét dat tikkeltje anders-dan-andersmodelletjes. Deze bijvoorbeeld, of deze en deze. Ik weet wat gekozen!

Voor Verne ben ik gezwicht voor oranje laarsjes...smelt.
Genoeg geleuterd!
Nu is het jullie beurt!
Annapops schenkt de hele herfstvakantie lang 20% bij aankoop van twee paar schoenen!
Bovendien mag ik een paar Tricati 's verloten aan één gelukkige lezer of lezeres!

Tricati's....dat zijn ultramooie, soepele parkschoentjes volledig in leer met antislipzooltje. Verkrijgbaar tot maat 20! Jasper is voor de blauwkes gegaan, mijn imaginaire dochter zou resoluut voor de oranje versie kiezen en de geelkes van gisteren natuurlijk. Een vrouw heeft meer schoenen nodig dan een man, dat weten we allemaal.

Deelnemen dus!
En heb je zelf geen kleintje meer, geef ze dan cadeau.
Elke moeder wil dit wel als kraamgeschenk.

Wat moet je daarvoor doen?
Laat hieronder een reactie na en stel je eigen schoentje samen.
Meisjesmodelletje met een strikje of een lintje? Stoer veterschoentje of liever een laarsje? Lakleer of mat? Felgekleurd of sober? Alles kan! Be creative!
Binnenkort plaatst Tina immers een nieuwe bestelling, inspireer haar!
Meespelen kan tot woensdagavond 6 november, middernacht!




 photo sig_zps17771870-1_zps4ab82be3.png

87 opmerkingen:

Josie zei

Thx for the tip, ik ga zeker eens piepen op annapops.be!
Lijkt me ideaal voor een energiek negenmaandertje dat binnenkort gaat beginnen rondtsjoolen :-)
Mijn ideale schoentje voor Emil is een "paardrijbotteke" as I like to call it (cf. model van Verne's schoentjes), met ritsje aan de zijkant, met blauwe zool en blauwe naadjes, graag in stylish camelbruin.
Dank u zeer! ;-)
Groetjes Josie
www.josieslittlethings.be

Unknown zei

You are first!!
Daar win je niks voor, maar het is leuk.

Zoietske, maar blauw?
http://www.annapops.be/#!product/prd10/1227248131/tricati-slofje-cognac-botje-met-gele-rekker

Unknown zei

En check mijn bloglist! Daar werd een url toegevoegd die je zou kunnen herkennen!
Vanaf nu kom ik lezen dus. Promise!

Unknown zei

Waaw en helemaal zo te winnen daar zeg ik geen neen tegen. Helemaal verliefd op de knalgele die je postte dus waag graag mijn kans. Dochter van 8,5 maand mag meteen op jonge leeftijd al wennen aan goede (in dit geval ook flashy) kinderschoenen. We duimen hier alvast met 4 grote en 4 kleine duimen. En als je die kleine prins en prinses van me wil bewonderen (die schoenen matchen helemaal met de petit bateau outfit) fb De groffe korrel dan zie je meteen dat die eerste schoentjes haar schitterend gaan staan. gr Mich

Unknown zei

Volledig mee akkoord! Cutiepie! Daar passen gele schoentjes bij!

100% Elke zei

Wopla, we doen mee! Ideale schoentjes voor kleine ukkepuk! :-)
Mijn ideale schoen (voor het moment): iets mat, iets stoer, iets met veterkes, een klein bottinneke!

Anoniem zei

Gewoon proficiat met die 1000000000 lezers! Mijn 11-jarig duo zit al aan aan 39 en 41, dus ik kan niet meer meedoen. (Maar iets om naar uit te kijken: het moment dat je kroost dezelfde maat heeft als jij. En je dus net iets sneller denkt: dat kunnen ze ook nog gebruiken en dan draag ik het wel af... It's all downhill from there.) (maar niet echt)

Unknown zei

JOEHOE IK DOE MEE!!!
mijn perfecte schoen voor babymeisje, een lakschoentje zeer simpel maar comfortabel en iets wat ze niet kan 'uitsjotten' dus met een vetertje :)
groetjes en oooo kon ik maar winnen want ik win nooit iets haha

www.mamajulesbrussels.blogspot.com

Liesellove zei

Oh ik houd deze winkel in gedachten... Wat suuuuuper mooi... Gevaarlijk voor een moeder met schoenenverslaving!!! ;) ik ga voor felle kleurtjes en liefst van elk kleur een paar dan! We passen voor babyroze en zo... Voor mijn prinses graag een beetje stoer ;)

JessP zei

Ok... ik kan meedoen voor zoonlief van 9 maanden maar voor de dochter zou ik deze zomer absoluut korte stoere (zomer)botjes willen kaki met stiksels in een tof fel
kleurtje

joke zei

Voor mijn stoere tomboy denk ik felle baskets, gele of zo. én lekker stevig want dat gaat niet lang mee, net als haar broeken ;-) Voor onze kleine piraat die binnenkort eerste stappers nodig heeft matte schoentjes met fel stiksel en afstekend zooltje. Of een tip in fluo.

Josie zei

ma jaaaaa, zo schone schoentjes zeg! ik ben verkocht :-)
een nieuw gevaar voor mijn visakaart, die annapops, maar hey die kleine koters van ons moeten er toch even fashionable bij lopen als hun moeders hé ;-)
x

Anoniem zei

Ik doe ook mee! Voor Claire ga ik helemaal voor dat gele exemplaar, ze heeft hele mooie kleedjes waar dat fantastisch zou bijpassen. In fact, schoentjes met wat color blocking zouden haar ook sup staan. Voor Ales wil ik graag een stoere bottine, en een mooi bruin leren schoentje met vereschillende kleun vetertjes zodat ik die weer kan afstemmen op zijn outfit van de (zon)dag. En nu maar hopen dar we winnen, met alle duimen in huis, inclusief die in de mond van Alex!
Groetjes,
Marieke

Liesbet Rombaut zei

Voor mijn klein meisje geen roze, strikjes, ... maar wel kleur! Voor de zomer bijvoorbeeld die schoentjes van gisteren in geel, groen of blauw. En voor de winter lage botjes met een kleuraccentje. Ik duim voor mezelf en de dochter! En ik onthoud sowieso Annapops, zo'n mooie (web)winkel!

Unknown zei

ik doe heel graag mee!! Na haar knalroze eerste stappertje, is het nu tijd voor een ander kleurtje en doe mij maar de oranje! Mijn ideale schoentje is een knalgeel laarsje, past perfect onder haar zelfgemaakte felle kleertjes. Als het maar fel is! x

evalou zei

Kwaliteitseisen voor schoenen en kledij, daar ben ik het volmondig mee eens. Ik krijg al dikwijls eens een snak van jaloerse vriendinnen "jij geeft wel veel geld uit aan kledij hoor", maar die heeft de wondere wereld van het interweb nog niet ontdekt. Tweedehands is het nieuwe oldschool vintage ;-). Anyways: ik doe dus ook mee. Omdat die blinkyblinky schoenen zoooo mooi zou passen bij de garderobe van mijn meisjes (3 jaar en 1 maand).

Unknown zei

Haha, geweldig! Maar ik betwijfeld of ik jongensschoenen zou afdragen...alhoewel. Sneakers?

Unknown zei

Dat model van gisteren is ook niet uitshotbaar denk ik, omdat de bandjes hoog op de wreef zitten.
Ik ken dat....ik win nooit iets. Tot ik dus zelf een keer iets won.
Dansje in de woonkamer!


Ik zal duimen! En zet me in je 'i follow' en je deelname telt voor twee!

Unknown zei

Kinderen zijn eigenlijk gewoon een accessoire, maar niemand geeft dat luidop toe! Ik ben vaak eens colour-coordinated op pad met de twee apen hoor. Mijn guilty pleasure!

Unknown zei

Imrove your chances! Zet je me bij je leuke giveaways en in je leeslijst? Dan telt je deelname voor twee!
Jij staat hier intussen ook rechts he, see? Nieuw!

Unknown zei

Goeie tip! Fluo blijft volgens seizoen idd ook nog hip!

Unknown zei

Haha...zondag is toch nog altijd traditiegetrouw ietske sjieker he! Zelfs al ga je niet bij familie!

Unknown zei

Ja he. En superservice. En een heel schoon winkelpand. En een heel toffe madam(zeg maar Tine) die met smaak kiest en haar schoenen van binnen en vanbuiten kent.
Ik koop zelf 10 keer liever in zo een winkel dan in een keten.
Ik steun de creatieve zelfstandige! Al ben ik dat zelf niet...haha!

Unknown zei

Aaarrgggghhh....hij piekt, die zin: 'haar knalroze eerste stappertjes'.
In een volgend leven wil ik ook een dochter!!

Nu ik ineens weet dat jij ook blogt en ik al tussen jouw links sta...twee tombolaticketjes voor jou zonder dat je nog iets hoeft te doen!

Unknown zei

Hi evalou, ik kan op je profiel niet want dat staat op onzichtbaar, maar twee dochters dus? Waah. Ik ga moeten doen alsof ik dat niet gelezen heb.

De gelduitgeefsneer...ja, ik ken hem. Maar met twee kinderen van hetzelfde geslacht zit je eigenlijk al maar aan 50% van de prijs, reken ik, want er wordt overgedragen op het volgende kind. Reken dan nog een kortingscode of outletkorting door en je koopt alles aan 20€. In mijn berekening toch, zo rechtvaardig ik het voor mezelf!

Tiene zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Tiene zei

Oj ik deed dus iets mis, bij deze >> dolgraag doe ik mee met deze wedstrijd, voor zoonlief zou ik graag zo een veterschoentje zien met een felgekleurd fluo veterke, een blauw of een groen ofzo... Met een felgekleurd stikselke. Die rechtse schoentjes zijn prachtig, merci voor de merktip!! Viktor is nog maar zeven maanden dus ik heb nog nooit babyschoenen moeten ken...Ik maak graag wat reclame voor je blog op mijn Fbpagina ( tiene's handwerk) en mijn blog ( www.tie-ne.blogspot.com). Ik vond je via instagram, wat een mooie kids heb jij, helemaal mijn type , met hun vintage pakskes en schoon kopkes! Groetjes Tine

Unknown zei

Hier ook een knalkleur voor mijn kleine meid. Geen meisje-meisje want ze staat absoluut niet met roos of andere pastelkleurtjes. Felgeel lijkt me perfect, of groen of rood of blauw of...
Ik wist dat een meisje krijgen niet goed ging zijn voor mijn portemonnee en mijn internetkoopverslaving :-)

Unknown zei

Nog een blogster! Super, ik ga zeker eens lezen. Alvast merci voor al de reclame, twee tombolaticketjes zijn de jouwe!

Grts!

Unknown zei

Had ik een dochter, ik was geruineerd....
Ik heb mij bij de eerstezoon zo rot gekocht dat het een zegen is dat kind twee ook een zoon is en de spullen kan afdregen. Had ik dochtergewijs moeten/mogen herbeginnen...het was niet goedgekomen met die bankkaart van mij!

Céline zei

Voor Joanna mag het ook wat stoer zijn, zeker niet girly girly. Ik ben zelfs vaak geneigd naar jongenskleren te grijpen, zo toffe spullen dat er bestaan, voor meisjes vaak veel te roze/flets/frullerig naar mijn goesting ;-) Haar eerste schoentjes mogen mini cowboyboots zijn. Mooi camelkleurig leer dat zo wat bewerkt is, met aan de zijkant zo hippe gegraveerde figuurtjes. Met een ritsje natuurlijk, anders onmogelijk aan te krijgen. En datzelfde paar dan ook graag in een hip fel kleurtje. Petrol gelakt bijvoorbeeld! Dat draagt ze dan op een jeanskleedje met panty's. Ik zie het al voor me :-))

Unknown zei

Gecheckt en kweetniehoegoedgekeurd! Creatieve duizendpoot!

Kim zei

Ik vind die bruine veterschoentjes van hierboven supermooi, maar dan ipv blauw met grasgroen zooltje, veters en stiksels. Stoer, stevig maar toch nog speels!

Ik zit nog in de 'ik-hoop-dat-ik keisnel-zwanger-ben'-fase, maar mijn imaginair kind gaat alvast al prachtig gekleed én geschoeid!

En Soetmin, die +10000-lezers zijn meer dan terecht!

Josie zei

You bet!
Ik was toen ik Emil nog niet had sowieso al uuuuuuren in de badkamer en voor mijn kleerkast bezig voor ik naar een feestje kon vertrekken...
En nu is daar dus nog een uurke bij gekomen om uit te kiezen wat mijn klein varken gaat aantrekken, zijn haar goed leggen, maken dat hij goed riekt en zo...
Mama zijn, 't is de max hé :-)

Annelies zei

Voor mijn dochter Bekka ga ik ook altijd naar Anna Pops, super vriendelijk, kindvriendelijk, waar voor je geld en super mooie schoentjes.
Voor mijn dochter zie ik het liefst een kleurrijk, blinkend en een tikkeltje gek schoentje, iets wat je niet alle dagen ziet, maar toch iets dat op veel past.

Mirella zei

Rein & Lou doen ook mee ! Voor onze bijna 2-jarige Rein heb ik mij bij Anna Pops laten verleiden door de blauwe retro van Gallucci ... staan prachtig bij zijn DUC outfits. Verne de zijne vond ik ook super gaaf maar jammergenoeg niet in maat 23 of 24. Lou - geboortedatumgenoot van Jasper - kan een tricati paar gebruiken - anti-slip - om achter zijn broer te kruipen, zich recht te trekken aan van alles en nog wat. Een tikkeltje retro.
't Ja ... 't moet maar allemaal niet zo schoon zijn hé en nu doen we de zonen nog aan wat wij mooi vinden dus hier nog even van genieten :)

Tante Kaatje zei

Proficiat met alle lezers! Ook verdiend uiteraard!

Ik zoek nog stoere schoentjes voor ons zoontje van 10 maanden. Iets blits blauw, maar lekker stoer en cool en veilige tippen, zodat ze niet te snel verslijten :)
Grote zus houdt ook van kleurtjes en kleine broer steekt nu al geregeld haar laarzen in zijn mondje :) Ik denk dat hij iets wil zeggen :)

Isabel De Meester zei

MAA allee seg, wat een toffe give-a-way! Weeral! :) Vorige keer niet meegedaan, te lui, maar schoenen heb je nooit genoeg (hier geldt dat trouwens meer voor de zoon dan voor moeder, echt waar! :-p). Ik heb in dit tekstje mijn voorkeurschoen verstopt... Moeilijk is 't niet :) Iets stoers, geen frullen, geen gaatjes, geen fijne veterkes en al zeker geen fijne zoolkes... Allé, op hoop van zegen dan maar! ;)

Isabel De Meester zei

Ow ja, ik was vergeten personaliseren! :-D Los van het feit dat deze sneakertjes sowieso al übercool zijn, vind ik de combi veters + 1 klittenband bovenaan wel tof, een gekleurde zool maakt het nog iets catchy'er en de 'lap' binnenin onder de veters (dus je weet, dat stuk leer dat op de wreef rust) mag nog iets hoger komen zodat die mooi over een skinny broekje valt... Ik zie 't al helemaal voor mij! Hopelijk de dame achter Anna Pops ook! ;)

Unknown zei

Ik had tijdens de zwangerschap van zoon 1, toen ik nog niet wist dat het een zoon zou worden, al bijna zilver met bruine cowboylaarsjes gekocht, echt meisje maar zo prachtig.

Achterafgezien dus een geluk dat ik dat niet heb gedaan!

Unknown zei

Ammaaai, thanks!
Ik hoop ook dat je keisnel zwanger bent. Als is het een essentieel deel van 'een gelukkige moeder worden' volgens mij, die gefrustreerde hoop/droom/wens/duim- fase. Ik was zelf totally babycrazy op den duur. En dat heeft mij een heel dankbare en trotse zwangere/moeder gemaakt!

Laat iets horen als het zover is!

Unknown zei

Welcome back Mirella!

Unknown zei

Blijkbaar zouden de lakleren nauwelijks slijten. Ik test het alvast uit!

En thanks voor het compliment!

Unknown zei

Klinkt alvast cute!

Unknown zei

http://www.annapops.be/#!product/prd10/1227225211/tricati-slofje-cognac-met-velcro%2C-beige-stiksel

Deze al zien staan?

Unknown zei

Jij denkt al aan de zomer zeg! Ik ben helemaal into ribfluweel en dikke truien nu. Al moet ik toegeven dat ik ook al twee paar sandelen liggen heb voor volgend jaar! Oeps!

Unknown zei

Ik voor de mijne ook! Jammer dat bij een imaginaire dochter blijft!

Annelien zei

Hellow Soetmin!
Mijn ideale schoentjes? Tja... ik hou ervan als ze het moeten hebben van de details, een ander stikselke, schoon gekleurde veterkes, ,.. Ze mogen zeker opvallen, maar ik vind het ook wel fijn als ze onder veel spullekes passen...
En neen, zelf maken is geen optie ;o)

Unknown zei

Ijverigheid kent zijn grenzen he! Wij doen toch maar alsof om te kunnen tetteren, niet?

Anoniem zei

Zou wel een leuk Sinterklaas geschenkje zijn :-)
Oma Arlette

100% Elke zei

Ja, schoontjes he...

Unknown zei

Tricati is een spaans merk, dus het zou niet eens onlogisch zijn dat de sint die meebrengt!

nele zei

Ik doe ook graag mee! Kasper kan stilaan in maatje 20. En die bruinekes zouden hem heel mooi passen!

Unknown zei

Kasper en jasper! Allebei in een 20!

Unknown zei

Veel meisjesmama's willen blijkbaar graag stoere schoentjes (terwijl jongensmama's dromen van lakschoentjes, hehe....). Voor mn Asa zou ik gaan voor bordeauxrode schoenen met okerkleurige details (zool, stikking,...) of okerkleurige schoentjes met bordeauxrode afwerking. Veterschoentjes zijn erg mooi, maar ik vind ze niet zo praktisch voor kleine ukkepukken. In afwachting van dit paar kan ik met die bruin-blauwe combinatie ook al leven hoor ;-)

Unknown zei

http://www.annapops.be/#!product/prd10/1085563941/my-sweet-shoe-ballerina-met-velcro-bordeaux-daim

Komt al in de buurt!

inneke zei

Hey Soetmin,
proficiat met de meer dan 10000 volgers!
Ik wil ook graag meedoen aan de wedstrijd. :-)
Voor mijn kindjes wil ik het liefst schoenen in een fel kleurtje: rood, geel, blauw. Maar wat ik vooral zoek zijn "speelplaats-proof" schoenen! Schoenen die na een rondje op de knieën kruipen op de speelplaats er nog zo goed als nieuw uitzien, wel, die zou ik direct kopen! ;-) Dat Tina van Annapops maar een seintje geeft als ze zo een paar gevonden heeft.

Unknown zei

Ewel...goeie leren schoentjes en dan in de franco belge verf laten maken exact in de kleur van de schoenen! Dat kost je niet veel geld en je kinderen hebben altijd perfect intacte schoenen! Zelfs toen Verne nog leerde stappen en dus meer over kasseien kroop dan hij erop wandelde, zagen ze er altijd terug als nieuw uit! Savonds met je vinger of een sponsje een laagje aanbrengen, en tegen sochtends droog! Schoensmeer is er niks tegen.

Franco belge= belfortstraat, op een hoek.

Nathalie VR zei

cognackleurige leren bottinetjes, met een geel neusje en hieltje in lakleer en oranje-rode vetertjes!!

Nathalie VR zei

Ja, ik doe helemaal mee! :-)

Unknown zei

Ja, jij moet schoenenontwerpster worden!
Vroeger kon je je kickers helemaal zo tunen, geen idee of dat nog kan!

katrien zei

Aangezien ik een dochtertje heb, kies ik voor een laklederen schoentje in een felle kleur. Als ze daartegen nog moeilijk is om schoentjes aan te doen, zal het wel met een vetertje moeten, maar ik heb een voorkeur voor een bottine met een rits. 't mag niet te saai zijn, ik zou er graag een bloemetje in geborduurd hebben. Dit bloemetje mag in een kleurtje zijn.

Unknown zei

Flowerpower!

Anoniem zei

Jammer genoeg zijn er alleen kinderschoenen !

Unknown zei

Soms gaan ze tot maat 41!

Katrien zei

ik ga helemaal akkoord met Inneke, schoenen waarvan de tip eens intact blijft ! Mijn dochter is bijna 4, maar heeft grote voeten en draagt dus schoentjes zonder zo'n 'stootrand'. In school speelt ze vaak mama en baby, en kruipt ze dus nog veel rond.. haar mooie cognackleurige laarsjes van Ocra laat ik haar daarom niet aandoen om naar school te gaan, voorlopig zijn ze nog bewaard gebleven van te erge kruipschade.. goeie tip Soetmin, ik ga hier eens een lokale 'franco belge' zoeken !
mijn droomschoentjes: de fluo trend zet ik graag verder in 2014. Fluo roze schoentjes of laarsjes bv, met velcro of een rits. Iets wat ze zelf makkelijk aan een uit kan trekken en slijtvast is, maar dat heb ik al gezegd ;)
En voor de kleine zus (3mnd): de fel oranje tricati schoentjes ! klassiek, maar toch niet seutig door de vrolijke kleur.

Mirella zei

... blijven lezen in 't geniep :)) ...
Ook op zoek naar mooie - zweetgeurvrije - pantoffels voor een jongen ... had een rood pepe paar maar heeft hier serieuze zweetpatatten in :(

Unknown zei

Meelezen: dacht het wel! Hoopte het infeite.
Zweetpootjes: allez?! Ik zweer bij pepetjes, dat ritsje...aah! Geen zweetvoeten hier maar wel altijd sokjes erin! Waarom ga je niet voor wasbare, ademende modelletjes? Ik heb die van Collégien al gehad, supergoed. Anna pops heeft ze, maar ze staan niet online.
Als je haar even mailt stuurt ze je fotos door van degene die ze binnenheeft in de maat die jij zoekt!

Anoniem zei

Voor mijn dochter een paar degelijke stijlvolle cognackleurige laarsjes met een leuk accentje.Voor onze Lander een paar stevige timberlands om mee te roefelen en een paar toffe knalblauwe enkellaarsjes.... Ik heb al lang geen kindjes meer die passen in die parkschoentjes, maar doe mee voor mijn vriendin. Nadat ze haar eerste dochtertje bij de bevalling verloor, is ze sinds een maand toch mama van een dochter geworden en dat mag gevierd worden met mooooie schoentjes :-). Groetjes,
Sylke

Kaat VdW zei

Voor mini mens op komst is het ideale schoentje iets klassieks: zwart lak of bruin leer, flexibel maar degelijk met veters

Unknown zei

Oh neen, wat een verhaal! Daar ben ik gevoelig voor.

Unknown zei

Dag Kaat! Proficiat met de zwangerschap! Hoever ben je inmiddels en lees ik hierin dat het een zoontje wordt?
Spannend!

Unknown zei

Ik beken...ik heb bij annapops al ge-outletshopt en heb al sandalen voor volgende zomer...fluogeel en groen!
Duc doet alvast verder met de fluotrend dus de rest ook wel denk ik.
Knallen!

Mirella zei

Ja ... kousjes worden hier wel al eens vergeten als de pyjama in 't weekend te lang wordt aangehouden (slechte punten voor de mama) :))) Had er van Collégien gekocht toen Rein pas kon lopen maar die gaven toen iets te weinig steun ofwel werden ze uitgetrokken :) maar nu een jaar ouder zijnde moet ik deze misschien eens opnieuw proberen ... leuk zijn ze in ieder geval

Unknown zei

Ja, ik ben van hetzelfde gedacht...ze zijn niet ideaal voor hele kleintjes.
Maar vanaf 2 jaar zou ik zeggen, groen licht!

Alexandra zei

Voor mijn grote kleine meid droom ik van stoere cognacbruine bottines met blauwe tip, gele hiel en rode veters. Of van hippe electric blue lakleren veterschoentjes. Ik ben niet moeilijk!

Unknown zei

Een stoere bruine cognac laars met klassieke accenten voor mijn binkje!

Unknown zei

ik doe mee! ideaal? een paarse schoen voor mijn stoere vent met oranje accenten!

Unknown zei

Weten wat je wil is een sterk punt!

Unknown zei

Stevige stappers!

Unknown zei

Haha. Je postte om 00.00!!
Niet dat ik het nu zo streng neem met de regels, maar toch wel grappig dat je net op het einduur op 'send' drukte!

sara pylyser zei

Oei... te laat dus? Nu nog maar ontdekt via de fb-pagina.. Nuja... Geef mij maar een stoer veterschoentje in een fel kleurtje met een 'meisjes'-accentje...

Unknown zei

Neen hoor, verlengd wegens succes. Zoiets! Iedereen die iets antwoord, doet mee!

Anoniem zei

Ah dan doe ik ook nog mee! Voor een meisje sowieso zo'n donkergroen lak ballerina schoentje. Voor Jolan een stoere MAA sneaker :-)

Unknown zei

Bert, Sita? Er staat geen naam bij!

Unknown zei

Test. Tina pierreux deelname

Sita Overmeire zei

Oei niet zo handig zonder naam. Sorry..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...