Verne
Verne werd geboren op 10 juni 2011 om 23u02 en is momenteel 3 jaar oud.
Sinds 6 januari 2014 is hij officieel kleuter.Verne werd gemaakt op 9 september 2010.
Ja, ik weet dat ja.

Toen ik in Matijs eindelijk het juiste lief had gevonden begon mijn biologische klok ongelooflijk hard te tikken. Er was eigenlijk meer sprake van een bonzende gong dan een tikkende klok, ik was er gewoon rijp voor. Overrijp. 'Straks is ze vurt' werd er wel eens geschertst door mijn vrienden.
Matijs, de beheerste verstandigheid zelve, besloot dat er gewacht moest worden. En hij had gelijk natuurlijk! Toen ik op 29 augustus de 30 met rasse schreden zag naderen hield ik het niet meer uit met dat wachten en ik stelde hem 'de vraag'. Hij zei ja en amper 10 dagen later en exact 21 dagen voor mijn 30e verjaardag was het van dattum. Eveneens exact 21 dagen voor Matijs mij 'de vraag' wou stellen bleek achteraf. Dat feestje heb ik vakkundig voor mezelf verprutst in al mijn ongeduld. Ach ja, geen erg.
Op reis in Frankrijk kreeg ik een vermoeden en dat werd snel bevestigd. Kloef op mijn 30e verjaardag hield ik een positieve zwangerschapstest in de hand.

We waren ongekend blij met zo'n vlotte gang van zaken uiteraard. 
Daarop volgende een ongekend vlotte zwangerschap, een ietsjes minder vlotte bevalling (kuch) en een abnormaal makkelijk babytje.

Hoe dat precies verliep, hoe het leven met Verne er nu uitziet en veel meer lees je op de hoofdpagina, in de historiek of via de tags.


 


2 opmerkingen:

Guy en Dina zei

Wat een geweldig onderhoudende blog heb jij ! Jammer dat ik hem nu pas ontdek want ik slijt hier geweldige (weliswaar tot vandaag beperkte maar dat halen we dan later nog wel in) uren aan het lezen van gewoonweg ALLES ! Love it ! * Dina

Unknown zei

Ben je er al door intussen Dina? Haha. Wat lief, je comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...