donderdag 8 september 2011

Kind en Gezin (2)

Zoals reeds eerder gezegd is het deze week Verne zijn 3de vermaandag!
Dit heuglijke feit zal natuurlijk gepaard gaan met de nodige festiviteiten (ik heb hier en daar al in de wandelgangen opgevangen dat het boetseren van een nieuwe regering tijdelijk zal worden stilgelegd om dit on-ge-loof-lijke feest kracht bij te zetten)! Helaas gaat dit feit ook gepaard met een nieuw bezoekje aan de vriendelijke mensen van kind en gezin... so far so good zou je zeggen...en inderdaad op het eerste zicht geen vuiltje aan de lucht, kijk maar:Na de eerste beproevingen te hebben doorstaan was het tijd voor het betere werk. Eerst rustig beginnen met een lekker spuitje siroop...dat gaat er zonder problemen in.Vervolgens gaat het écht hard-core... een supercocktailspuit... (voor de volwassenen: meng 1 mojito, 1 Long Island Iced tea, 1 cosmopolitan, 1 Tom Collins en bwah nog 1 strawberry diaquiri bij elkaar en drink dat in 30 seconden uit. Daar komt het ongeveer op neer!)

Het resultaat is niet te onderschatten, de sensaties zijn zo hevig dat je even helemaal uit je dak gaat!
Hierbij dan ook de bewijzen:Genoeg gelachen nu, na al die helse pijnen te doorstaan tijd voor wat troost...én als bonus een uniek stukje kunst (zie onder) waar de eerbiedwaardige meneer Hoet J. grof geld zou voor neertellen...helaas pindakaas dit stuk is niet te koop (alsook Verne niet, maar dat verbaast niemand i guess)
2 opmerkingen:

spuitmin zei

Was dat wel een goed idee dat bleit-filmke? Nu moet mijn arme moederhart dat telkens herbeleven en dan trilt mijn onderlip opnieuw.

PeterEwout zei

een zeer goed idee zoete min!
verne heeft die storm als een echte vent doorstaan.

en zijn vermogen om katers te verwerken, impressionant!

nen echten buffalo is in de maak :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...