vrijdag 21 oktober 2011

Weelde
Ne zekere schrijnwerker die we verder niet bij naam gaan noemen maar wel gaan linken kon het bij zijn babybezoek in het ziekenhuis schoon formuleren:

"zo'n borsten Soetmin! Ja allo!"

Ikke geflatteerd natuurlijk.
Maar 'operatie beenhesp en buikspek' is inmiddels 7 weken aan de gang en ongeveer evenveel kilo's later is één ding duidelijk: de tijden van weelde zijn gedaan!
Ik ben (denk ik) het type meisje dat het eerder van hare voorkant moet hebben. Welnu,  mijne vookant is een beetje van zijn pluimen aant verliezen terwijl den achterkant koppig overeind blijft staan. Typisch toch!
Gelukkig hoor ik Verne noch Matijs klagen...
De bron staat inmiddels quasi droog en morgen testen we voor het eerst groentepapkes. Spannend!Ontwikkelingsgewijs is Verne alvast in zijn orale fase aanbeland. 'Alles int mondje' luidt nu zijn credo. Zie hieronder de bewijzen!

Samen supporteren voor Belgie (in gepaste outfit)  tijdens de World Chocolate Masters 2011 livestream!En als afluiter gratis en voor niks nog een money-shot van de meest weelderige dagen.
Aah, de geneugten des levens!

3 opmerkingen:

peterEwout zei

zalige kerels! euh, kerel ;)

Unknown zei

Tzijn meisjes!

Reporter 17 . zei

Mooie blog, mooie tekst, mooie foto's, mooi Verneke, mooi bezoek, mooie mama, mooie voornaam, voor reporter 17 is het al mooi . Proficiat ! ....Hij vergat haast de mooie borsten ! lol

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...