zaterdag 5 november 2011

Another one about kak.

Kleine Verne schijt kleurintact. Wonderlijk.

Aangezien ik al eens de inhoud van zijn luiers heb gefotografeerd en de reacties hierop gemengd waren heb ik besloten eens omgekeerd te werken.

Oranje en groen hebben we net achter de rug. Ziehier de kleur die we morgen verwachten:Het was de bedoeling voor paars te gaan, maar aubergine/champignon-prut levert een teleurstellend bruingrijsbeige resultaat op. Very Flamant. Desalniettemin heb ik een bijpassende outfit gevonden om deze maaltijd in naar binnen te werken. Hier wordt aan alles gedacht!

Dat de smaak even affreus was als de kleur leek het aapje niet te deren. meer zelfs, het is de eerste keer dat hij zo veel en zo proper heeft gegeten! Niks in zijn oortjes, niks in zijn haar en slechts in 1 wenkbauw een ingedroogd korstje. Dikke duim!

Verne heeft zich ook hélemaal ingeleefd in het thema van de dag: hij heeft geproduceerd tijdens zijn eten. Yes, that kind of produceren. Method-acting taken to the next level! Dit kind heeft talent.
(De kleur ervan was jammer goenoeg nog die van gisteren.)

Tot slot nog een nieuwtje! Verne heeft sinds kort ontdekt waarom een wipper wipper heet. Dolle pret! Niet zo makkelijk om er welgemikt lepeltjes pap in te schuiven. Maar dat is bijzaak. Uren content ermee!

Leg uw linkeroor op uw linkerschouder en bekijk dit filmpje. Of niet, indien u last heeft van uw nek.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...