zaterdag 24 december 2011

Dagtrippers

Geef het maar toe: de kerstvakantie draait naast familie, samenzijn en gezelligheid vooral rond cadeautjes, eten en drank.
Bovendien zijn Matijs en ik allebei een beetje supermarktkickers (in het buitenland steevast de supermarkt aandoen om het 'andere' gamma uit te pluizen, dolletjes!). Vandaar dat wij de vakantie meteen goed hebben ingezet met een donderdagavonds hypermarktbezoek: oesters, tijgergarnalen, tapenadekes en flesjes cava recht ons karreke binnen!
Eén adres voor dat alles (althans volgens onze tripstick): Auchan in Frankrijk! Betaalbaar, een boogscheut voorbij Kortrijk en lekker vers!

Verne hebben we vanzelfsprekend laten delen in onze feestvreugde en voor hem werd het een eerste kennismaking met 'het supermarktkarreke-zitten'. Een zeer geslaagd experiment! Het aapje lijkt nog belachelijk klein voor dat soort affaires, maar hij zat er kaarsrecht en dolgelukkig in! Filmpje als bewijs van zijn complete euforie volgt nog, maar het is nét iets te laat op de avond en we zijn nét iets te lui om dat nu nog up te loaden.
Foto's will have to do!


Hopla, het is dan toch gelukt om de filmpjes te uploaden!
Hieronder het geinigste voor jullie allen...2 opmerkingen:

peterEwout zei

haha! zalig! op de eerste foto denkt hij er toch het zijne van :)

Unknown zei

Wacht maar op het filmpje! Hij is bezerk gegaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...