maandag 1 april 2013

Zwaaien naar het vogeltje


 
 
Er kan alweer een beetje gelachen worden deze ochtend en de zwelling lijkt al wat minder.
Gelukkig!
 

5 opmerkingen:

Heidi zei

Oef!!

peterEwout zei

Moh! Arme Verne. 't is een kleine Dik Trom... Hopelijk blijft de zwelling afnemen. Kan ik hem eens bezoeken?

Hadewijch zei

Arme Verne (en arme mama en papa), zo'n ziekenhuisopname is echt niet fijn! Hoewel ik het ziekenhuis als mijn natuurlijke habitat beschouw natuurlijk;-) maar ik heb het ook al eens van "de andere kant" meegemaakt, als mama dus, en dat vond ik maar niks... Sterkte dus! Hopelijk gaat het snel beter!

Unknown zei

Dank je wel allemaal! xxx

Unknown zei

Hadewijch...herken jij dit? Ik heb eventjes 2 minuten (letterlijk) een pediater gezien en dan werd ze voor een spoedgeval verder in de gang weggeroepen en is niet teruggekeerd. Pasen en té druk he! Wat ik wel weet heb ik moeizaam via de verpleegsters ontfutseld. Dus ik weet heel weinig en wat ik ik weet is te veel lekentaal om er iets mee te zijn.
Ik weet niet eens of het nu streptococcen zijn of een andere bacterie en of dit vaker gezien wordt of eerder uitzonderlijk is. Zit dat net-niet-abces op zijn amandelen, oor of waar dan wel...geen idee! Zijn 'halske' zeggen ze hier. Halsklieren dan?...µ
Zijn witte bloedcellen staan op 25000, zijn CRP is 336. Rode bloedcellen moet ik nog navragen...Hij krijgt augmentin intraveneus (dosering ken ik niet)en ligt aan de zuurstofmonitor maar dat ziet er allemaal prima uit.

Grts!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...