maandag 30 november 2015

De bal aan het rollen+ 3 giveaways!

 
Verne, dat is een speler en een denker.
Houdt van details, creëert scenes en speelt zorgvuldig.
Verdiept zich in de materie tot hij er vrijwel alles van weet en blijft ook een hele tijd bij dezelfde interesse.
Aandachtig.
 
Jasper doet.
Dat is een werker, zelden nadenkend en nooit overmatig geconcentreerd.
Hij stort zich ergens in, onvoorbereid veelal en maalt er niet om als er onaf moet afgebroken worden.
Bezig zijn, bewegen, beleven.
 
 
Je zou denken dat met twee zoontjes in huis, zo kort op elkaar, veel geld wordt bespaard op speelgoed.
Wat diende voor nummer één gaat door naar nummer twee.
Maar dat is niet zo.
Tenminste, dat geld besparen is wel correct maar niet om de evidente reden.
Het speelgoed gaat niet over van kind één op nummer twee. Alles is en blijft eigenlijk van Verne.
En daar zijn beiden tevreden mee.
 
Het zit zo... Jasper speelt niet echt. Of toch niet met speelgoed.
Waar Verne op zijn leeftijd helemaal bezeten was van treintjes en al perfect het verschil wist tussen Thomas en Gordon (twee bijna identieke blauwe treintjes), heeft Jasper voor al dat speelgoed werkelijk geen bal interesse.
Jasper, de werker, werkt.
Punt uit.
Zet je één pas richting keuken, dan laat hij meteen alles vallen voor het geval je iets zou snijden/ bereiden/ verorberen. Hij schaduwt je, verzot op alles wat eetbaar of huishoudelijk is.
Hij vult vaatwassers en wasmachines, veegt oppervlakken schoon, staat zich toegewijd naast mij te maquilleren (alle borsteltjes en hun functies perfect gekend) of vouwt mee het karton op.
Felgekleurd speelgoed zegt hem weinig, grotemensengerief daarentegen bijt in zijn billen.
Alles wil hij zelf, kan hij zelf en doet hij zelf.
Verne niet. Die is te druk bezig met spelen en nadenken om zich ook nog eens te bekommeren om zichzelf aankleden of zijn eigen boterhammen smeren. No time. Redelijk lui eigenlijk.
Verloren in details.
 
 
Dus in deze tijden van sinten en feestdagen is speelgoed kiezen voor dat kleinste varken geen makkelijke klus. Inspiratie in overvloed voor Verne, elke keer.
Maar voor Jasper is het zoeken, gokken, hopen. Meestal zonder veel succes want na een week ligt het cadeau in een hoekje of is het 'van Verne' geworden terwijl Jasper vrolijk wortels raspt aan het aanrecht.
Zijn boormachine...dat was vooralsnog het enige populaire stuk speelgoed.
Net echt en het doét ook effectief iets.
Was zeg ik wel, want er is een nieuwe voltreffer ontdekt!
 
Het begon bij kerstomaatjes en de madammen van Bollebuik.
Fascinerende kerstomaatjes. Geel, oranje, rood.
Uren en uren, dag na dag. Bij voorkeur in een milkshakebeker-achtige verpakking.

Rollen en verpotten en achterhollen en weer rollen.
*ping*
De Haba knikkerbaan, zo tipten de dames van Bollebuik ons, probeer dat eens!
Zo gezegd, zo gedaan.
Not us. Geen dochter, geen jeans. En mijn lief is heter.
 
De variant met de grote ballen. Onpletbare kerstomaatjes eigenlijk, maar dan wat groter.
Handig voor kleine handjes, past niet in neusgaten of andere aanlokkelijke verstopplaatsen en makkelijk recupereerbaar voor mij als er een bal onder de zetel is gerold.
Ook niet onbelangrijk.
Wij gingen voor de soberdere versie dan het gezin hierboven, omdat bijbouwen (zo, zo en zo) altijd fijner is.
Dat is weer twee kerstcadeau's en een verjaardag nuttige inspiratie. Jaspers lieve peeties spaarden al lustig mee aan onze uitzet.
 
 
Een toptip is het gebleken! Was ik zelf nooit opgekomen.
Da's meteen de reden waarom ik niet in ketens koop, maar voor de zelfstandige winkelier ga. Ik hou van de persoonlijke aanpak, de service en de kennis van zaken. Ik steun er bovendien ook nog eens twee vriendinnen mee die inmiddels járen geleden begonnen aan een zot plan.
Griet en Joke, de vriendinnen, staan al sinds jaar en dag (2006 om precies te zijn) in hun vrolijke winkel in Mariakerke bij Gent. Sinds kort hebben ze digitaal bijgebouwd: een oogstrelende webshop!
Dus wie last-minute nog geen sintcadeau heeft. Wie al met zijn hoofd bij de kerstpakjes zit of wie tout-court shopgraag is... Tik en click of rij en kijk.
Want kleertjesgewijs kan je daar terecht tot je kind om en bij de meter 52 is.
Ikzelf bijt volop op mijn tanden voor de collecties van FUB, Emile et Ida, Kidscase, Knast en onze favoriet SixHugs&Rocknroll.
Wie snel is heeft de pakjes nog op tijd aan de deur!
 
 
So let me help you.
Pluk je gedroomde sintcadeautje, kerstoutfitje of uitzetartikel van de webshop en laat dat hieronder achter bij commentaar.
Met een beetje chance win jij een cadeaubon van 25€ van bij Bollebuik.
Ik mag er drie uitdelen aan de meest enthousiaste lezers!
Elke commentaar is een deelnemend ticketje, via facebook en instagram kan je kansen bijverdienen.
Ik wijs je wel de weg.
Meespelen kan tot 5 december middernacht, op 6 december weet je wie er won.
Omdat ook grote meisjes graag iets krijgen. Niet?
 
 
 

52 opmerkingen:

Liesbet Rombaut zei

Oh! Hier is het een beetje hetzelfde verhaal. Voor de jongste weet ik met moeite iets te bedenken en alles dat ze dan krijgt wordt door de oudste aan zichzelf toegeëigend. Een knikkerbaan lijkt mij iets waar ze allebei plezier aan kunnen beleven. Tot een paar jaar geleden woonden we een straat van Bollebuik, het wordt tijd dat ik daar nog eens binnen spring!

Kim zei

Ik ben fan van badspeelgoed: altijd een ideale manier om die van ons in bad te lokken (daarna terug er uit krijgen is een ander paar - natte - mouwen!). Het blusvliegtuig van Haba vind ik cool en de 'whale pod' perfect om alle rondslingerende badspeelgoed op te bergen!

sop.hie.s zei

Wat een leuke webshop. Merci voor de tip want dat gaat hier zeker nog van pas komen.
Ik waag graag mijn kans voor zo'n waardebon. De sorteerbox dieren van Haba ziet er een pareltje uit. Met een dochtertje dat zot is van zowat elk dier momenteel kan dat alleen maar een hit zijn 😊

CreativEls zei

Geen één kind is hetzelfde ook niet in hetzelfde gezin. Dat is net leuk dat ieder kind zijn eigenheid, interesses en talenten heeft. Die knikkerbaan met grote ballen wordt vast een topper. Inderdaad niet zo gevaarlijk dan met echte knikkers. Vanuit de webshop vind ik de Ananas lichtslinger zo leuk.
Lieve groetjes,
CreativEls
http://koekjehaakjemaakje.com

Annelore zei

Ik ben zot van de koffertjes met de t-rex en de danseres van crocodile creek. 4 stuks graag, tegen de skivakantie :-D

Bedankt voor de tip van de webwinkel, weer een leuke ontdekking er bij!

Unknown zei

Wat een zalige spullen! Die knikkerbaan zouden mijn meisjes ook wel zien zitten...

Unknown zei

Ik ben, als kleuterleidster bij de jongste kleuters, al zo lang fan van de knikkerbaan! Dikke ballen, grote banen.. Onlangs betrapte ik eentje met een mond vol grote plastic vijzen van onze timmerbak, klaar om ze zo mee naar huis te smokkelen! Een mond vol dikke ballen zou echter sneller opvallen.. ;-) Als ik je bericht zag was ik meteen enthousiast, wat een goed idee voor Jasper! En net omdat alle kinderen en kleuters anders zijn, zou de baan een grote meerwaarde zijn voor mijn 15 peutertjes. En de cadeaubon een opstapje voor mijn directie om mij hét speelgoed te geven waar ik al zo lang over zeur.. (Jaja ook volwassenen kunnen 'speelgoedzeuren' bij 'de sint' ;-))

Majane zei

Die opbergdozen zijn zo mooi! Misschien kan ik daarin een beetje verstoppen dat we teveel speelgoed hebben.

Iris zei

Ook ik word enthousiast van die ballenbaan. Ongetwijfeld voor de zoon hier een voltreffer, zoals alles wat rolt en rijdt. Wat prijzig, maar misschien wel haalbaar met dit duwtje in de rug. Sintspanning, ook voor mij?

BiekeP zei

Ik heb zo'n peuter die eigenlijk niet echt speelt. Die knikkerbaan doet me denken aan de reuzenballenbaan in De Sierk in De Haan. Daar lag hij werkelijk toe van het lachen met de rollende, stuiterende ballen. Zou echt iets voor hem zijn.... Maar waar moet een mens dat allemaal zetten?

Anoniem zei

Oooh... het tasje Borstbuidel Feeënbal, de Paraplu lillifee, Kleed Clemence voor onze prinses,... En dan had ik het nog niet over de prachtige haarspeldjes voor échte meisjes (yes she is) zoals toen moeke Ann nog elke dag staartjes mocht maken.
Of één van de prachtige donsovertrekken waarin ze kan dromen, over het samen spelen met Jasper, weleer...
Mijn schoentje staat alvast klaar!
elsweytens@hotmail.com

Karen. zei

Leuke webwinkel, met ook leuk babyspeelgoed! Nu er een kindje onderweg is, ging ik al op zoek naar leuk speelgoed (zonder batterijen). Ik kocht vooral (tweedehands) speelgoed van vroeger. Dus, als ik zou winnen, zou ik gaan voor de Baby geschenkset van Ambitoys, lekker retro!
Fijn om te zien dat er al enkele dingen die wij kochten ook in de webwinkel te koop zijn, zoals Sophie de giraf, de skwish, de zoopreme activiteitenspiraal, .. overduidelijk dus onze smaak! :)

joke zei

Die haba ballenbanen. Looooove them. Ook al omdat mijn meisje van 6 er zalig mee kan spelen met kleine broer. Ik wou ze op de cadeaulijst zetten voor ons kereltje dat 3 wordt en samen met de Sint jarig is. Maar ik durfde niet goed. Want ook al zijn ze top (we hebben een basisknikkerbaan met die boot die jullie ook hebben), ze zijn ook prijzig... En samenleggen, dat ligt soms gevoelig of moeilijk voor de feestgasten en ook Sint en verjaardag samen gooien (wat 't dan weer wel te verantwoorden maakt voor de portemonnee) lijkt een no go.
Dus als ik zou winnen, komt ie er toch, die nieuwe berg-en-dalbaan. Of toch maar de loopingbaan. want geef toe, een looping, serieus coolios zoals mijn 6-jarige zou zeggen (wat is dat met dat taalgebruik eens ze in t lager zitten? hellup!)

EllenSpanhove zei

Wij zijn hier ook fan van Bollebuik. Zoontje kan leuk spelen in de speelhoek en mama kan rustig shoppen. Leuke speelgoed dat een tikje anders dan anders is en leuke kleertjes. Zoontje is net als jouw zoontje niet echt een jongetje dat veel speelt. Mama helpen is veel leuker. En mama geniet daar ook van. Ook papa helpen in de tuin is dolle pret. De tip van de knikkerbaan komt goed van pas want ik braak al mijn hoofd over wat er onder de kerstboom kon liggen voor hem :) Hij heeft de een autobaan ( lijkt op de paddestoel van janbibejan) en de autootjes die naar beneden rijden , boeit hem wel.

Sarah zei

De Sint brengt voor mijn zoontje een pop en heeft al een lange zoektocht naar het juiste exemplaar achter de rug. De Haba babypop zou het wel eens kunnen worden! Genderneutraalheid en al, maar een roze pop vond ik te veel van het goede. En stiekem hopen we dat zo'n babypop hem al een klein beetje voorbereid op zijn babybroer die er aan komt!

Twee emmerkes water zei

Awel daar zegt ge zoiets... da's nu eens iets anders dan de standaard rose-blauwe BS uit de ketens. 't is prijzig, maar ziet er super degelijk uit. Misschien flikker ik zo wel een http://www.bollebuik-be.be/windmolenbaan onder de kerstboom (misschien met een beetje hulp van die bon :) )

Liezewiezewoes zei

ha een knikkerbaan ,dat zou hier ook wel de max zijn!

evalou zei

Ook hier al enkele jaren fan van hun persoonlijke no nonsense aanpak. Daar buiten gaan zonder iets is haast onmogelijk, dus zo een cadeaubon zou supergoed gebruikt kunnen worden!! Let's hope!

Anoniem zei

Ik zou "De grote spelletjesverzameling" van Haba kiezen, ideaal 10 spelen in 1 doos, mooi en super handig om mee op skivakantie te nemen!

Groetjes,

Do

Anoniem zei

Oh en nog dichtbij ook, ik kan er zo omkomen! En gelijk dat kleedje Dress Ls cheeta dots meenemen!

Groetjes Do

Erika zei

Deze leuke webshop kende ik nog niet. Ze hebben veel leuke dingen. Met 2 meisjes die van knutselen houden en een mama die niet altijd van veel rommel houdt (zeker wanneer het bijna etenstijd is), zijn de mosaics ideaal.

grietsel zei

Hoe mooi allemaal. Een knikkerbaan zou hier voor veel plezier zorgen. En nu duimen.

spoetniksels zei

zo herkenbaar in mijn zoontjes, alleen, hebben ze precies beiden last van beide :)

en die knikkerbaan, dat staat hier ook op een verlanglijstje ;)

Nele Ryckeboer zei

Wat een herkenbaar verhaal. Hier ook 2 jongens en zo gelijk. De oudste spelen, verhalen verzinnen, etc, de jongste altijd druk in de weer, maar niet met speelgoed. Tenzij met de gezelschapspelen van Haba, dat is hier altijd een topper, al van heel klein. Maar die knikkerbaan, dat zou hier ook wel een hit kunnen worden.
Dankjewel ook voor de tip van Bollebuik, ziet er een fantastische winkel uit. Als we eens in het Gentse zijn ga ik er zeker langs.
Duimen maar voor die bon :-).

marjo zei

ooooh die knikkerbaan! Prachtig! Wij hebben vorig jaar ook serieus zitten kwijlen bij alle mooie knikkerbanen van onder ander Haba en quadrilla. Maar qua budget waren die gewoon te duur :-( Nu hebben de kinderen een plastic knikkerbaan, die vooral bij de jongste echt IEDERE dag gebruikt wordt. Hij is er helemaal zot van!
Bollebuik heeft enorm veel mooie en leuke dingen. De nachtlampjes, de muurstickers, de verkleedkleren, enz enz. Onze kinderen beginnen spelletjes spelen echt leuk te vinden, dus ik zou voor een van de haba spellen gaan voor 4+

Anoniem zei

Dank je wel voor de tip!
Een nieuw rugzakje voor school staat hier op het lijstje voor de kerstman. De dinosaur rugzak zou zeker in goede aarde vallen.
één van de mooie dino's uit de speelgoed hoek zou zeker ook hoog scoren.
Als keuze voor de mama: een kleurrijk dekbedoverdrek voor op het nieuwe bed...

SaraFlie zei

Knikkerbanen zijn geweldig!!!
Hier hebben ze ook al uren speelplezier gehad met die ronde dingen.
Alleen onze kleinste van 4 stopt die knikkers overal in.
Ik vind ze in kousen, washandjes, tasjes, zakken, ....
overal...

Villa Speelmama zei

Die bovenste foto is prachtig, precies uit een catalogus! Ja, die knikkerbanen van Haba zijn inderdaad wondermooi maar ook erg prijzig.
Ik ben grote fan van de spelletjes van Haba. Hun nieuwste, Karuba, staat sinds enkele weken op mijn verlanglijstje, dat lijkt me echt een top spel!
Speelt Jasper misschien wel graag spelletjes?
P.S. Kasteel Klimop (Haba-spel) is ook een super tof spelletje, dat wordt hier vaak gespeeld en ik heb er net toevallig vorige week over geblogd: http://villaspeelmama.blogspot.be/2015/11/review-haba-spel-kasteel-klimop.html

c'est saar!! zei

Ooh ik kan ook nog wel wat tips gebruiken voor sint en kerst. Ons Marthe is nu 8 maand en ik vind het te stom om nog echt babyspul voor haar te kopen maar voor de volgende fase is ze precies nog te klein??

En alsof het nog niet lastig genoeg is om zelf iets leuks voor haar te bedenken staan ook de grootouders, ooms en tantes daar...

Barbara zei

Ik wil ik wil ik wil! Ik ben zo'n mama die zich ver weg houdt van alle computergestuurde dingen en liever gezelschapsspelletjes speelt en de dochter leert cakes bakken en wortels schillen. Bij Bollebuik krijgt mijn man ons beiden nooit buiten :-) Haba spellekes vallen hier altijd in de smaak, poppenhuisspullekes, en ooo die mooie kleertjes en ja dat servies... Enfin, ge begrijpt: die 25 euro willen we wel :-)

trijnewijn zei

Dankjewel voor de tip! Leuke winkels met speelgoed, zo kun je er nooit genoeg kennen. Hier ook twee verschillende kindjes en ja, het is best wel moeilijk om daar goede geschenkjes voor te vinden.
Mocht ik kiezen uit die webshop, ik zou voor hamertje tik gaan. Met het idee om het aan zoonlief te geven en dan waarschijnlijk weer te zien dat kleine zus degene is die er eigenlijk het meest mee speelt ;)

lottemien zei

hier auto's auto's en rarara ... nog eens auto's

Anoniem zei

WOWWWW, die knikkerbaan is geweldig!! Ik zou zeker willen beginnen met het windmolenpark onderdeel! Echt leuk en origineel; ik heb het nog nooit gezien. De ballen lijken mij ook groot genoeg voor Alex's handjes, niet teveel fijn gepriegel, en uitbreidbaar, waardoor ze er blijven mee kunnen spelen! Vooral het belletje zou hier telkens een schaterlach toveren; supergoeie tip!
groetjes,
Marieke

T. zei

Bij ons is het de oudste die niet kan spelen. Hij voetbalt, leest (altijd graag in boekjes gekeken en nu haperend met zijn eerste woorden eerste verhalen)en is verder ook altijd te vinden voor 'werk' als in koken (favoriet), in de tuin werken, was opvouwen, verbouwen,... Hier was een knikkerbaan (eentje die zelf de balletjes naar boven bracht) ook een succesnummer. Nu heeft hij voor de sint een gitaar gevraagd en ik denk dat hem ook wel zal interesseren. De jongste kan het gelukkig wel en neemt hem af en toe op sleeptouw.
Bollebuik is inderdaad een superwinkel, ik doe dus graag mee voor een leuke kidkid trui of jas voor mijn jongens (bv de lange blauwe winterjas)

Sofie zei

Ook grote fan van Bollebuik, was mijn favoriete winkel voor de geboortelijst! Heb toen al 'verlekkerd' staan kijken naar en voelen aan de boetseerklei/zand van Bubber! Ondertussen is die baby al motorisch vaardig genoeg hiervoor 😊 en mama nog steeds verlangend hiernaar. Ook een topper hier: de herbruikbare water magic kleurboekjes van galt met het waterstiftje, ideaal voor op vliegtuig en op restaurant, kleine broer zou ook wel gelukkig zijn met zijn eigen exemplaar.

Joke Lamaire zei

Ik zou gaan voor het motoriekspel dierencarrousel voor onze bijna 2-jarige. 't Is een ongelooflijke dierenvriend en we zoeken nog naar leuk speelgoed om zijn oog-handcoördinatie te oefenen (ja we zijn er vroeg bij...).
Al zou mama haar gading voor kleine Berre ook zeker vinden tussen die mooie kleertjes (in love with the sweaters van Fub & Molo).

Lien zei

Oh wauw, ze hebben zoveel spelletjes van Haba! Die 'mijn eerste spellendoos' zou echt iets voor die twee van mij zijn. En zo'n trui van Knast- Mr. Koala, daar zou mijn oudste super stoer mee zijn!

GMaakt zei

Wat een leuke give away! Die ballenbad lijkt me geweldig voor onze bouwer en bedenker. ... Maat waar ze hier beiden helemaal on opgaan ... Is buitenspelen en ontdekken. Ik zag meteen heel wat dingen die hun drang naar buitenspelen en ontdekken helemaal zou kunnen stillen, of groter maken. De verrekijker ... Vanuit de auto op vakantie, ... Gewoon thuis o' te kijken of het vogeltje er nog is .. En ook het ander werkmateriaal kom op ons lijstje. ... Zeker weten!

Sarah Titericx zei

Oh dat zou ook iets voor hier zijn!!! En wat een leuke winkel he!!

Kim zei

Telkens ik in een baby-winkel voorbij de mooie afdruiprekjes van Boon kom, moet ik even blijven staan om er eentje vast te nemen en te bewonderen. Zo mooi (en een beetje kitchy ;-)). Enkel die prijs he...
Ik zou dus al wel weten wat te kiezen met die cadeaubon bij Bollebuik!

Anoniem zei

Ik zou gaan voor habaspelletjes! Hm, alhoewel, ik verlies altijd tegen mijn driejarige zoon ;)
Liesllotty

wenneke zei

Herkenbaar zo een zoon dat niet speelt 😀 Tibbe onze kapoen die ons nieuw gezin compleet maakt is ook steeds in de weer met helpen en vooral zichzelf behelpen 😉 ik vraag me dus af of die coole ballenbaan hem zou kunnen bekoren . Ik waag dus zeker mijn kans

wenneke zei

Herkenbaar zo een zoon dat niet speelt 😀 Tibbe onze kapoen die ons nieuw gezin compleet maakt is ook steeds in de weer met helpen en vooral zichzelf behelpen 😉 ik vraag me dus af of die coole ballenbaan hem zou kunnen bekoren . Ik waag dus zeker mijn kans

Hanne Demeulenaere zei

Wij wagen graag een kansje! Heel leuke webshop! De knikkerbaan is een fantastische tip,want ik ben momenteel wel een beetje inspiratieloos voor mijn 2-jarige...

buitenmus zei

Die mouwslab met balonnen is echt super mooi!

Sofie en Koen zei

Ik zou ook voor de knikkerbaan gaan voor mijn peuter die gek is van ballen :). Wat een zalig ding!

Ivy zei

Hier begint het ook steeds moeilijker te worden wat te kopen, ze hebben al zoveel... Maar de jongste zeurt al lang voor een wekker met belletjes zoals haar zus, en zie ik daar nu toch wel een prachtige versie van Lillifee in de webshop zeker... Daar zou ze heel blij mee zijn !!

Unknown zei

Dat twee kindjes zo kunnen verschillen van elkaar moeten wij hier nog ondervinden. Daarom kijk ik dan ook enorm uit naar de geboorte van ons tweede kindje in maart 2016. Voor dat kleine ventje vind ik het speelgoed van Lilliputiens en Skip Hop heel leuk. Voor ons dochtertje van bijna 2 is spelen ook geen evidentie. Ze helpt ons liever met van alles: koken, de was opvouwen, .... Ze houdt wel heel veel van haar pop. Daarom zou ik voor haar kiezen voor de poppen en bijhorende klerensets of de kleurige groente- en fruitmix van Haba.

Grietdm zei

ik doe heel graag mee :-)
mijn dames vinden ongetwijfeld hun zin tussen de vele haba-gezelschapsspelen. Zelf vind ik het jurkje Dress glimmer - cat snow - Anthraciet super. maar de bon zou toch besteed worden als een vroeg kerstcadeautje voor het nichtje dat verwacht worden tegen midden januari!

Sharon Deprez zei

Als het van mijn zoontje afhangt zou het vast en zeker de knikkerbaan worden! Als de mama mag beslissen zou zijn kleerkast wat gevulder raken met kleertjes van 4ff of kik kid. Maar sinterklaas en de kerstman zijn er in de eerste plaats voor de kindjes. Dus laat die knikkerbaan maar komen ;-)

Loopje zei

Ik heb een doedochter van drie, klinkt helemaal als Jasper. Keer op keer haal ik speelgoed in huis en koester ik verse hoop dat het zal aanslaan. Dat het het begin zal zijn van een nieuw tijdperk waarin zij vol passie zit te spelen terwijl ik ongestoord door de ratatouille roer, zonder pottenkijker met kattenrappe handjes die extra peper strooien of een vinger door de bakboter halen. Doe ons dus maar die knikkerbaan, we zullen oprecht laten weten of het hier ook de trick doet.
Dochter 2 is een jaar en heeft zich toegelegd op speelgoed verplaatsen, meubels beklimmen en op zoek gaan naar dingen die eetbaar zijn. Op dat laatste begrip zit veel rek, het is dus goed dat de ballen van die knikkerbaan er flink groot uitzien.

Annelien zei

Lieve Soetmin,

Denk je echt dat ik een keuze kan maken? Eerlijk, ik passeer er bijna dagelijks en moet mezelf vaak tegenhouden om naar de etalage te kijken omdat het gewoon zo is dat ik altijd wel iets supertof vind, de kinderen binnen willen om in de nieuwe speelhoek te spelen en als ik toch binnenga, kom ik steevast met veel te veel spulletjes buiten!

En je hebt gelijk: 2 topdames die graag helpen en waar je nooit iets teveel kunt aan vragen!

Als ik dan toch moet kiezen: het speelzand, een gezelschapsspelletje van haba en de fantastische letterbanner van minimou (heb je die al ontdekt?).

Toi toi toi aan mezelf en geniet van jullie Sint- weekend!

Annelien

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...