donderdag 23 februari 2012

New stuff allerhande

New stuff 1:
Another day another tandje. Dat brengt de huidige stand op 2 en dat is dus meteen een verdubbeling van Verne zijn mondinhoud! De mate van ontroering bij de ontdekking ervan was evenwel gehalveerd. Alles went zeker?


New stuff 2: 
Dit is eerder old stuff voor de tweede keer, maar bon. We hebben er nu pas "exclusive and exciting new footage" van. Aerosollen! Bweerk.
De antibiotica die hij erbij heeft geslikt waren wel new stuff voor zijn lijfje, nu is het officieel bezoedeld.


New stuff 3: 
Rechtstaan, heel veel rechtstaan. Heel heel veel rechtstaan liefst. *snurk*
Onze twee wijsvingers (omklemd door klamme babypollekes) draaien overuren.
Alleen rechtstaan lukt ook al, maar enkel als Verne parafixgewijs stokstijf stilstaat. Aangezien de nerd in Verne grote laptoplover is, lukt dat enkel bij Nijntje, Boris beer of favoriet Uki wonderwel.

Ik zweer het je...dat kind weet perfect de spacebar, het touchpad en de klaviertepel te bedienen.De freak.


New Stuff 4:
Het begint iedereen op te vallen. Lange magere zwiep Verne wordt voller en voller. Zijn kaakjes zijn rond en vaak knalrood, rond zijn beentjes heeft hij 's avonds inkepingskes van waar zijn kousen zijn zachte vleesjes omklemmen en zijn buikje....of buik....daar kruipt zijn t-shirt steeds over omhoog. Zie maar hieronder. Hollebollegijsje!
New Stuff 5:
Een eerste keer voor alles, dus ook voor carnaval. In de crèche vierden ze mee dus werd Verne omgetoverd tot draakje.
Een betere foto van zijn outfit komt misschien nog als ik er zin in heb. Op deze hieronder zie je de rode vlaggetjes onder zijn armen niet en die moeten er eigenlijk echt wel bij.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...